Annons

Juridisk rådgivning – Fråga Advokaten Christer Otto

Det är ofta svårt att veta vad som gäller när det kommer till lagar och regler kring våra villor. Vart ska man vända sig, och till vem?

På dessa sidor finns möjlighet att få juridikhjälp från Advokat Christer Otto. Det kan du få genom att ta del av svaren på andra villaägares frågor som Christer Otto har besvarat eller kontakta honom.

Du hittar samtliga frågor och svar i menyn. Dessutom erbjuder vi möjligheten till juridisk rådgivning rörande din villa.

 

rådgivning

Christer Otto

I mitt yrkesliv har jag arbetat på olika myndigheter, till exempel domstol, som advokat och som bolagsjurist för att därefter nu åter arbeta som advokat. Min funktion är att vara läsarnas kontaktperson för de frågor som handlar om villajuridik och fastigheter.

 

Den funktionen bygger på en lång och bred erfarenhet av arbete med dessa frågor både inom landet och från verksamhet som bolagsjurist och fastighetsansvarig utomlands.

Frågorna kan gälla både bygge av ny villa, köp av befintlig villa, plan-och bygglov, entrepre­nader, fel i fastighet, hantverkartjänster, ersättningsfrågor i försäkringsfall eller övriga frågor som har samband med ditt villaägande.

Praktisk erfarenhet har jag som villaägare sedan många år för övrigt själv och har vid det här laget hunnit bygga om, renovera och underhålla tre hus!

Här kan du beskriva vad saken gäller

I formuläret nedan kan du beskriva utförligt vad saken gäller. Det vi erbjuder är möjlighet till rådgivning (engångskonsultation) med advokat Christer Otto. Samtliga svar publiceras här på Din Villajuridik.

Fält märkta med * är obligatoriska

Villkor och frågor

Är jag garanterad svar?

Christer Otto kommer inte att kunna besvara samtliga frågor utan han kommer att handplocka frågor som är relevanta för villajuridik eller frågar av stort allmänintresse

Vilken juridisk hjälp kan jag förvänta mig?

Det vi erbjuder är möjlighet till rådgivning (engångskonsultation) med advokat Christer Otto. Vi garanterar dock ej att just din fråga kan bli besvarad.

Kan jag få svar på andra juridiska frågor som inte handlar om Villajuridik?

Advokat Christer Otto kommer enbart att besvara frågor som är relevanta för villajuridik.

Önskar du anlita Christer Otto? 040-23 04 01.

- Annons -