Bygg din hemmabar med murblock

KATEGORI

Finja tipsar: Bygg din hemmabar

För dina speciella tillfällen blir en inbjudande bar en social medelpunkt att samlas runt. Låt den vara en naturlig plats för nära och kära att träffas och umgås vid i ditt hem. Den gedigna baren klarar både festliga mingel och mysiga hemmabak. Med denna gör det själv-beskrivning murar du en bar som enkelt kan anpassas efter dina egna önskemål.

Förbered grunden

Markera var baren ska stå genom att lägga ett glidskikt av tjärpapp på golvet i samma form och storlek som den tänkta baren.

Mura väggarna

Blanda KC Mur- & Putsbruk B enligt anvisningarna på förpackningen. Såga hörnblocken med 22,5° vinkel. Mura upp ett första skift Murblock Fördel enligt skissen. Fogens tjocklek ska vara cirka 10 mm och inget bruk läggs i de vertikala fogarna.

Armera det första skiftet av murblock med 2 stycken bistål. Lägg bistålen parallellt och böj dem i hörnen genom att klippa den ena tråden i varje bistål och böja den andra. Placera bistål i första, tredje och näst sista skiftet.

Genom att klicka på knappen ovan så kan du läsa vidare i gör det själv projektet för Mura en bar där det beskrivs hur du färdigställer det.

Du kan även ta del av inköpslistan och lägga till den. Du får också Tips & Trix samt tillgång till nedladdningsbar PDF.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Villalivet Ai
- Annons -
Villalivet Ai

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -