- Annons -

Bygg ett växthus med murad sockel

Att bygga hus är mångas dröm. Ett stenhus, eller ett murat och putsat hus har många och viktiga fördelar, bland annat den goda hållbarheten och långa livslängden.

När du murar och putsar drömhuset skapar du ett hem som kommer att hålla flera generationer med minimalt underhåll och bra inomhusklimat tack vara materialets fantastiska egenskaper. Med hjälp av våra rörliga arbetsanvisningar i 3D kan du steg för steg bygga ett nytt hus i två plan, från grund till putsad fasad. Tillsammans med detaljerade byggritningar och en massa inspiration får du ett fulländat underlag till ditt framtida hus.

Murat och putsat – fördelarna med möjligheternas material

Ett murat och putsat hus är hållbart och klimatsmart och har många fördelar. Huset blir inte bara brandsäkert och okänsligt för fukt utan också en ren investering för framtiden och för kommande generationer. På sidan Murat och Putsat byggande kan du läsa mer och alla de fördelar som finns

  • Fuktsäkert
  • Klimatsmart
  • Ljudisolerat
  • Brandsäkert
  • Hållbart
  • Energisnålt

Inspiration för dig som vill bygga hus

Det är inte alltid så lätt att veta hur drömhuset ska se ut. Ofta behöver man titta, känna på olika material och kanske det allra viktigaste, se och låta sig dras med i en dröm om hur det nya huset ska se ut. Vi har samlat en rad olika typer av hus, med olika stilar, storlekar och färgsättning för att inspirera och visa på alla de möjligheter som finns.

Bläddra gärna i Finjas inspirationsbroschyr. Du hittar den här.

Genom att klicka här så kan du läsa vidare i gör det själv projektet för Bygga Hus där det beskrivs hur du färdigställer det.

Du kan även ta del av HELA PROJEKTET och se inspirerande och pedagogiska steg-för-steg video här. Du får också Tips & Trix samt tillgång till nedladdningsbara PDF. Klicka här.

- Annons -