Bygga nytt garage?

KATEGORI

Bygga nytt garage? – Instruktionsfilmer, ritning och byggmaterial

Finja Betong har under lång tid satsat på inspirerande byggprojekt för att väcka skaparlust och öka intresset för murat och putsat byggande. Nu lanseras fyra nya rörliga arbetsanvisningar som tillsammans med en ny DIY-beskrivning visar allt du behöver för att mura och putsa ditt eget dubbelgarage.

Steg för steg i fyra nya rörliga arbetsanvisningar

De rörliga arbetsanvisningarna ger en pedagogisk överblick som steg för steg tar dig igenom varje steg av garagebygget. Filmerna kan ses som en serie eller var för sig då de är uppdelade efter arbetsmoment: Gjuta grund, Mura väggar, Putsa fasad och Putsa invändigt. Alla filmer hittar du på finja.se där det även finns flera inspirerande projekt att ta del av.

Finja har tidigare lanserat rörliga arbetsanvisningar för renovering av badrum, där tittaren får följa en badrumsrenovering från golvläggning till plattsättning. I filmerna presenteras alla arbetsmoment klart och tydligt tillsammans med Finjas produkter och anvisningar om hur dessa ska användas. Alla filmer beskriver på ett tydligt sätt vilka av företagets produkter som används i de olika arbetsmomenten.

Ritningar och komplett materialspecifikation

Tillsammans med de rörliga arbetsanvisningarna finns också en ny DIY-beskrivning där du hittar både ritningar och komplett materialspecifikation för ett murat och putsat dubbelgarage.

Med vår senaste utveckling kan man lägga alla projektets ingående produkter, i rätt mängd, med ett klick i inköpslistan. Man har även möjlighet att ändra mängd per produkt om man till exempel vill bygga större än beskrivningen anger eller dra av för material man redan har hemma. Den kan lätt skrivas ut och tas med till en återförsäljare för inköp.

Allt du behöver samlat på en sida

finja.se/garage hittar du alla filmer, DIY-beskrivningen med komplett materialspecifikation och ritningar, samt en lista med punkter du bör tänka på innan du sätter igång med ditt projekt. På finja.se hittar du även fler inspirerande projekt och praktiska verktyg för att underlätta i ditt byggprojekt. Här finns ytterligare ritningar, beskrivningar och materialspecifikation för dubbel- och enkelgarage samt en carport men även attefallshus, friggebod, cykelförråd och mycket annat.

Trailer för hela projektet

Se hela filmen på finja.se/garage.

Gå direkt till finja.se

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -