- Annons -

Finja tipsar: Mura ett eget skrivbord

Bygg ett vackert och originellt skrivbord som blir ett med huset. Här kan du trivas, fatta viktiga beslut och hitta kreativa lösningar i många år framöver. Skrivbordet går utmärkt att anpassa efter både omgivning och ändamål och ger en känsla av stabilitet och varaktighet.

Planera

Utgå från din skrivbordsskiva och anpassa muren. Den skiva som har använts för att skapa vårt skrivbord har yttermåtten 1950 x 1550 mm. Den ena vinkeln är 800 mm bred och den andra är 500 mm bred.

Förbered grunden

Markera var skrivbordet ska stå genom att lägga ett glidskikt av tjärpapp på golvet i samma form och storlek som muren till det tänkta skrivbordet.

Bygg muren

Mura upp ett första skift Murblock Bas enligt skissen. Fogens tjocklek ska vara cirka 10 mm och inget bruk läggs i de vertikala fogarna.

Mura ytterligare tre skift. Armera det första och det näst sista skiftet av murblock med två stycken bistål. Klipp av den inre tråden och böj till bistålet i hörnen. Placera dem parallellt, enligt skissen till höger.

Genom att klicka på knappen ovan så kan du läsa vidare i gör det själv projektet för Mura ett eget skrivbord där det beskrivs hur du färdigställer det.

Du kan även ta del av inköpslistan och lägga till den. Du får också Tips & Trix samt tillgång till nedladdningsbar PDF.

- Annons -