Villaliv är Sveriges mest framgångsrika och resultatdrivande villatidning enligt våra läsare och annonsörer.

Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar. Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland.

Här hittar du lediga jobb på Förlaget Villaliv.

RikssäljareSäljare Digitala medierRegionsäljareContent Writer

Rikssäljare 

Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning i en utvecklande och spännande miljö?

Det går bra för Villaliv och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Som Rikssäljare på Villaliv kommer du att ansvara för utvecklingen av ett antal befintliga kunder men framför allt ha ett starkt fokus på att ta in nya kunder i din kundstock, vilket innebär att du är säljdriven och har ett utpräglat affärsmannaskap.

Du finner dina kunder över hela Sverige så du får inte vara främmande för att resa i jobbet. Villalivs säljare ses som lösningsorienterade säljare som vågar vara kreativa hos kunderna, så det är viktigt att du idag arbetar på detta sätt med din försäljning.

Att du är van att sälja på andra värden än priset ser vi som en självklarhet. Du agerar även rådgivande åt dina kunder för att skapa resultat enligt deras mål och visioner.

Vidare har du ett starkt intresse för mediebranschen och håller dig ajour med marknaden. Du rapporterar till försäljningschefen.

Du erbjuds en bra tjänst i ett innovativt, kundorienterat och stabilt företag.

Du är en nyckelperson i företaget med stort eget ansvar, stora utvecklingsmöjligheter samt en stabil lön med ett fördelaktigt provisionsavtal.

Som säljare hos Villaliv förväntas du arbeta med kreativa lösningar, uppträda ärligt och se långsiktigt på din affär.

Vi sitter i fräscha lokaler i norra Helsingborg där du kommer att utgå från.

Välkommen till en i teamet!

Sök tjänsten

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Jonas Natt och Dag på tel: 0733-21 31 60. Sök tjänsten via jonas.nattochdag@villalivet.se med rubriken Rikssäljare.

Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar.  Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland.

Förlaget Villaliv söker Digital Mediesäljare till våra digitala satsningar på hus- och hemmarknaden!

Villaliv är Sveriges mest framgångsrika och resultatdrivande villatidning enligt våra läsare och annonsörer.
Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar. Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland.

Förlaget Villaliv skapar ett nytt unikt onlinekoncept på marknaden som skiljer sig från traditionella förlagssajter. Nu söker vi Mediesäljare som skall ansvara för säljet när det gäller digitalt och rörligt media.

För att lyckas tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet av digital medieförsäljning och kan visa upp ett bra track record.

De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna.

Dina arbetsuppgifter består av försäljning av olika lösningar för vår onlineverksamhet där du kommer att ha ett eget budgetsansvar mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett erfaret team och vi sitter i trevliga lokaler i Helsingborg.

Sök tjänsten

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då personalen till övervägande del består av män.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Lönen består av en trygg fast del och en rörlig del som du själv påverkar.

Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Jonas Natt och Dag på tel 0733-21 31 60.

Sök tjänsten via jonas.nattochdag@villalivet.se med rubriken Digitalsäljare.

Välkommen som säljare till ett vinnande Team i Helsingborg!

Villaliv är Sveriges mest framgångsrika och resultatdrivande villatidning enligt våra läsare och annonsörer.
Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar. Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland.

Nu söker vi fler Regionsäljare.

Som säljare på Villaliv gäller det att ansvara för utvecklingen av ett antal befintliga kunder men även ha starkt fokus på att ta in nya kunder i din kundstock. Här ges du chansen att bygga din egen affär.

För den som arbetar strukturerat med sin försäljning och hela tiden är lyhörd att lära av duktiga kollegor i teamet tror vi kommer få mycket goda framgångar hos oss. Vi vill ha säljare med rätt inställning till sitt arbete och attityd. Har eget driv, tar initiativ och är resultat- och målinriktade vilket präglar vår verksamhet.

Att vara Regionsäljare på Villaliv innebär att du kommer att ansvara för ett antal regioner där du på telefon bearbetar den lokala annonsmarknaden. Villaliv är indelad i 25 olika regioner och den regionala marknaden, där vi ser en stor tillväxtpotential, är viktig för tidningen och har stor potential.

Erfarenhet om mediebranschens olika variabler och kunskap om mediebyråer och dess sätt att arbeta värdesätts men det viktigaste är att du har en genuint säljdrivande profil och älskar att göra affärer.

Ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Lönen består av en trygg fast del och en rörlig del som du själv påverkar.

Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Jonas Natt och Dag på tel 0733-21 31 60.

Sök tjänsten via jonas.nattochdag@villalivet.se med rubriken Regionsäljare.

Content Writer

Villaliv är Sveriges mest framgångsrika och resultatdrivande villatidning enligt våra läsare och annonsörer. Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar.

Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland. Förlaget Villaliv är inne i en utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare som vill vara med i utvecklingen för att ta företaget mot nya höjder!

Vi söker dig med ett intresse för att jobba med content och som även har en kreativ känsla för detaljer. Tycker du att det låter intressant? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

Att jobba som content writer innebär att man till exempel skriver text för hemsidor eller digitala applikationer. Det kan handla om att skriva texter för nyhetsbrev, sköta en blogg eller skriva i sociala medier för ett företag eller en organisations räkning. Det kan också handla om textproduktion för till exempel broschyrer och tryck men oftast innebär titeln content writing textproduktion för digitala medier.

Du kommer till en början jobba på företagets lokaler i Halmstad tillsammans med våra kollegor på detta kontor. Nu söker vi skribenter / content writer som kan skriva texter, artiklar och bloggposter av extremt hög kvalitet.

Utbildning/Erfarenhet

  • Universitet / Högskolestudier

Som person är du strukturerad för att kunna organisera och prioritera dina arbetsuppgifter.

För att passa in i arbetskulturen bör du också vara en trevlig och social person som brinner för det du gör! Erfarenhet av att skriva, blogga och skapa innehåll online är ett stort plus, men även studenter på journalisthögskola och liknande med god förmåga att uttrycka sig i skrift är välkomna.

Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i skrift och tal, kan du finska är även detta ett stort plus.

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Ca 160 h i månaden

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Fredrik Lindblahd 0708-22 72 41
fredrik.lindblahd@villalivet.se

Företagets adress

Skyttevägen 21

Postadress

Förlaget Villaliv AB
30244 HALMSTAD

Telefonnummer

0708227241

Du hittar alla våra lediga jobb här