- Annons -

Comfort – Helhetslösningar för värme, energi och badrum

Att renovera eller installera något i ett badrum kan vara svårt och ta mycket tid i anspråk. Comfort-kedjan gör projektet enklare för dig genom att erbjuda kompletta och skräddarsydda helhetslösningar inom badrum, vatten och värme, där både installationer, produkter och bortforsling ingår. Comfort skapar Comfort-zoner för dig så att du får glädje av ditt badrum snarast möjligt utan dyra och krångliga mellanhänder.

Komfortabla tjänster från början till slut

När du snabbt vill förändra inredningen och höja bekvämligheten i ditt hem behöver du en en trygg samarbetspartner som förenklar hela din idé utan att du behöver mellanhänder eller får extra kostnader.

Installerat & Klart – Det smidiga paketerbjudandet till fast pris

När det finns så många olika val och möjligheter i en renovering är det ibland lätt att känna sig villrådig. Vill du byta ut någon enstaka badrumsmöbel eller fräscha upp delar av ditt badrum? Med tjänsten Installerat & Klart lämnar du över allt det jobbiga med montering helt i Comforts händer och du får din installation klar inom kort – allt till ett fast pris.

Vad innebär “Installerat & Klart”?

  • Vi erbjuder hållbara produkter från branschens största och mest kända varumärken till ditt badrum.
  • Hemleverans av dina beställda produkter i samband med att installationen skall utföras.
  • Installation med kvalitet och utförande av kvalificerad och kunnig personal.
  • Bortforsling av gammal produkt och överblivet material.
  • Certifierade VVS-montörer utför jobbet snabbt och korrekt.

Slipp oroa dig för långa renoveringsprojekt som lämnas halvfärdiga och som kräver olika montörer och bristande kommunikation. Med Installerat & Klart lutar du dig tillbaka och nästa gång du kliver in i ditt badrum möts du av en skön känsla, på ett mycket comfortabelt vis.

Comfort-kollen – Så mår din villa!

Innan du tar itu med en köks- eller badrumsrenovering är det bra att veta hur rör- och värmesystemet mår. Likaså om du har en droppande kran eller rinnande toalett. Med Comfort-kollen går en rådgivande montör från Comfort igenom allt som rör vatten, värme och energi i din bostad så att du får svar på frågor som annars kan glömmas bort och kosta dig mer än du väntat dig. En checklista upprättas, som indikerar hur ditt vatten- och värmesystem fungerar och hur du kan få dina energikostnader att sjunka, samt hur du kan göra mer miljövänliga val.

  • Hur ser anslutningarna ut till disk- och tvättmaskin?
  • Fungerar säkerhetsventilerna?
  • Hur är det med WC-stolen, handvredet och termostaten på elementet?
  • Är varmvattenberedaren i gott skick?
  • Är den allmänna temperaturen i hemmet ok?

När samtliga punkter och även ytterligare därtill gåtts igenom sätter vi upp en åtgärdsplan vid behov och du kan ta dig vidare till nästa steg i renoveringen genom att välja en av Comforts installationstjänster. Med det sagt vet montörerna redan vad som ska göras och du slipper ytterligare länkar i kedjan. Efter Comfort-kollen guidas du direkt till rätt produktval, passande åtgärder och den bästa tjänsten för just dig. Detta är en rådgivande tjänst som leder dig i rätt riktning, du bestämmer dock själv hur, om och när du vill gå vidare.

Comfort-kollen bokas enkelt via Comforts hemsida Comfort.se, via telefon eller i din lokala butik

Comfort Färdigt Badrum

Tänk dig ett enkelt upplägg där du kan se ditt nya badrum framför dina ögon i 3D, får hjälp med idéer, har ett fast pris och en detaljerad tidsplan – och dessutom en proffsig kontaktperson och erfarna montörer som tar hand om allt. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Med tjänsten Comfort Färdigt Badrum får du allt du behöver – från planering och skisser till rivning och installation av nytt material, samt garantier och kontroller. Ditt färdiga badrum – levererat som i en liten ask, helt enkelt.

Installation, service och underhåll

De tjänster Comfort tillhandahåller är alltid säkra, pålitliga och tillgängliga oavsett var du bor i landet. Det innebär också att deras VVS-montörer är certifierad enligt Säker Vatten och erbjuder både installation, service och underhåll. Kontakta oss vid behov av rörmokarhjälp.

Sveriges största VVS-kedja

Comfort-kedjan är en medlemsägd VVS-kedja som är lokalt förankrad över hela landet med 130 bolag och 60 butiker, vilket visar på stor tillgänglighet för dig som konsument. Kedjan räknas idag som Sveriges största VVS-kedja där ledorden trygghet, kunskap och kvalitet står i centrum. De är även återförsäljare av branschens bästa och mest kända varumärken för att säkra design, kvalitet och hållbarhet till alla hem.

Få idéer i butikerna

Har du redan ett hum om hur ditt badrum ska se ut eller behöver du fler tips och en boost till fantasin? Ta dig till din närmaste Comfort-butik och se hur produkterna kan användas på de smartaste och bästa sätt. Kunnig personal finns att fråga om du behöver hjälp på plats. Väl där kan du boka produkt och tjänst samt komma överens om installationsdatum.

Stanna i din Comfort-zon

Att äga sitt hem innebär ett stort ansvar och en hel del jobb, så det är förståeligt att du vill ha saker och ting gjorda så snabbt och effektivt som möjligt, till högsta möjliga säkerhet och med kvalitet. Med Comforts montörer, produktutbud och tjänster tillåts du att stanna i din egen Comfort-zon utan att behöva tänka på dolda kostnader, orimliga tidsplaner och eventuella fel och brister när jobbet är utfört.

Att anlita Comfort innebär ett snyggt resultat och en noggrann planering från A till Ö där just ditt projekt blir skräddarsytt efter din smak och dina önskemål.

Comfort inspirerar, garanterar och effektiviserar

Från idé till genomförande – Comfort hjälper dig med alltifrån smarta energibesparande lösningar till stiltips på hur ditt badrum kan sticka ut på ett estetiskt smakfullt sätt.

- Annons -