- Annons -

Easyserv – Det enkla sättet att ta hand om sin värmepump

En värmepump behöver regelbunden tillsyn för att fungera effektivt över hela sin livslängd. Traditionellt har man löst detta genom regelbunden service, men nu erbjuder Easyserv dig helt nya möjligheter att hålla din värmepump i form. De allra flesta villaägare med värmepump har någon gång upplevt problem med sin värmepump, vilket inte är chockerande då uppemot 70% av värmepumparna i Sverige inte går optimalt eller har dolda fel.

värmepump

Easyserv gör det på ett nytt sätt

Easyserv har utvecklat en smart digital tjänst för underhåll och prestanda-maximering av värmepumpar. En gateway med internetuppkoppling genererar mätdata över lång tid och ger möjligheter att analysera driften i detalj och se när det finns behov av service. Spara tid, pengar och resurser.

Hur fungerar det?

Genom att enkelt koppla in Easyservs gateway till värmepumpen övervakas och analyseras värmepumpen dygnet runt. Uppkopplade värmepumpar jämförs hela tiden med varandra, och på så vis kan avvikelser och ineffektiv drift åtgärdas genom rätt inställningar och åtgärder på ett tidigt stadium. Tack vare denna teknik kan värmepumpen jobba mer effektivt, och utsätts därmed också för mindre slitage. För värmepumpsägaren innebär det lägre energiförbrukning över tid, minskade servicekostnader samt längre livslängd på värmepumpen.

Med Easyserv kopplad till värmepumpen får man också tidig information om servicebehov, och kan då planera in detta i god tid. Alternativet kan vara att pumpen går ur funktion när det är som kallast eller under en helg, då det är svårt att snabbt få hjälp med reparation.

easyserv app

Vilka värmepumpar fungerar Easyserv med?

Det fungerar på merparten av landets värmepumpar, både berg-, luftvatten, och frånluftsvärmepumpar. Nya som gamla och på de vanligaste fabrikaten. Kunden får driftsinfo och status direkt till sin mobil via Easyservappen.

Några fördelar

  • Du vet när det är dags för service
  • Våra algoritmer upptäcker avvikelser på värmepumpen innan problemen blir akuta (och dyra)
  • Ett videosamtal med en av våra erfarna servicetekniker kan hjälpa dig kostnadsfritt (Psst… Många problem går att lösa på distans. Smidigt och kostnadseffektivt)
  • Full koll på hur mycket energi din värmepump förbrukar
  • Du kan sänka din energiförbrukning

Du kan läsa mer här: www.easyserv.se

- Annons -