Åtgärda sättningar på bara några timmar

Åtgärda sättningar på bara några timmar

Sättningsproblem, en tråkig nyhet som skapar oro och osäkerhet. Huset har fått stora sprickor, eller så går dörrar och fönster plötsligt inte längre att öppna som de ska. Framför dig ser du hela villan fullt av maskiner, täckplast och flera veckors behov av en annan bostad. Men det behöver inte vara så.

Åtgärda sättningar 1

Åtgärda sättningar med geopolymerinjektering

Med geopolymerinjektering finns det inget behov av att flytta någonstans, du kan till och med låta vardagen pågå som vanligt i största delen av huset.

Ett vanligt villaprojekt som åtgärdas med geopolymerinjektering genomförs på bara en dag. Den delen som har satt sig markförstärks genom att små hål borras med cirka en meters mellanrum – dessa hål kan ofta borras utifrån så att ditt hem kan lämnas helt orört inuti.

På bara några timmar

Eftersom betong måste härda (brinna) innebär alla projekt där gjutning ingår mycket väntetider. Med med geopolymerer slipper man denna väntetid. Vid geopolymerinjektering sker expansioner i princip omedelbart och den härdar på bara några minuter. Efter 15 minuter kan du köra över den behandlade marken med en lastbil (varför du nu skulle vilja göra det…).

Markförstärkning med geopolymerinjektering är därför en mycket effektiv metod. Där borrning, injektering och färdig markförstärkning under villan ofta sker på bara en dag.

10 års materialgaranti

Om du genomför ett markförstärkningsprojekt för din villa, måste du känna dig trygg med ditt val. Med Geobear får du 10 års materialgaranti. Efter 200 000 projekt, i över 38 länder vet vi att geopolymerer går att lita på. Dessutom får du 2 års utförandegaranti. Våra ingenjörer, tekniker och projektansvariga har många års erfarenhet av markförstärkning – det gör att Geobear är ett trygg val för din villa.

Hur ett projekt med markförstärkning med geopolymerer går till:

Geopolymerinjektering med Geobear:

  1. Geobears tekniker borrar små hål i det drabbade området
  2. En speciellt utvald geopolymer för din villa injekteras under huset
  3. Geopolymeren härdar, binder jorden och markförstärker området
  4. Markförstärkningen är färdig och lyft för att stänga sprickor kan påbörjas

Åtgärda sättningar 2

 

Kontakta Geobear för att boka en sättningsinspektion!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -