Fem sätt att välja en geopolymerinjektionsentreprenör

Fem sätt att välja en geopolymerinjektionsentreprenör

Att välja geoplymerinjektionsentreprenör är inte enkelt, utan det finns flera olika faktorer som påverkar valet. Vi har sammanlagt en lista över fem olika sätt att välja en samarbetspartner som passar just dina behov.

1. Meriter på din marknad

Att förstå företagets arv och prestanda är ett av de första överväganden som människor gör innan de beslutar sig för vilket företag de ska välja.

Det har gått nästan 40 år sedan Geobear, tidigare kallat Uretek, uppfann processen för markinjektion med geopolymer för att stabilisera strukturer. Under efterföljande decennier speglades företagets tillväxt och expansion av betydande investeringar i forskning och utveckling.

Våra kunders betyg är ett bevis på vårt genuina engagemang för ständiga förbättringar.

geopolymerinjektionsentreprenör 1

‘’Fungerade supersmidigt från första kontakt till slutresultat.’’

2. Teamets kompetens

Nivån på skicklighet och erfarenhet tas ibland för givet. Att leverera ett markstabiliseringsprojekt och syssla med markstabilisering kräver personal med högteknisk kompetens i vad de gör. Våra seniortekniker som arbetar på ditt hem kommer att alltid vara förstklassiga, samtliga med mångårig erfarenhet och några med årtionden.

Geobear ger anställda omfattande utbildning och kontinuerliga utvecklingsprogram för att säkerställa att de upprätthåller en noggrann nivå av professionalism och omsorg i det de gör.

Din tilldelade områdeschef kommer att ha utformat lösningen för just din fastighet. Våra områdeschefer kommer att ha genomgått ett intensivt träningsprogram och en ombordstigningsprocess när de anslöt sig till Geobear för att säkerställa att de kompetent kan designa en lösning oavsett byggplatsens situation.

Dessutom kommer din lösning att gå igenom en intern granskningsprocess där det krävs att den undertecknas av en kommersiell chef och en ingenjörschef, båda med decennier av erfarenhet av grundteknik.

geopolymerinjektionsentreprenör 2

3. Tredjeparts ackrediteringar

Kontrollera att bygg- eller verkstadsföretaget använder ackrediterat material för att säkerställa kvalitet. Att bedöma ackrediteringen kan ge kunden en försäkran om att de produkter företaget väljer är ”lämpliga för ändamålet” och rymmer den professionalism som krävs för att leverera sakkunnig projektkompetens.

Våra geopolymer är godkända av Byggvarubedömningen, eftersom vi har arbetat hårt för att försäkra oss om att vårt material är certifierat och godkänt att använda hos er.

Dessutom är vårt team av ingenjörer medlemmar i ett antal professionella organ inklusive Institute of Civil Engineers. Geobear är ackrediterat med ISO 14001, ISO 9001 och OHSAS 18001.

4. Hastigheten på svaren

För dig som kund bestäms vanligtvis entreprenörens snabbhet på hanteringen av ärendet genom utbud och efterfrågan. Inom sjunkningsområdet är detta vanligtvis säsongsstyrt, under sommarmånaderna, där det har varit mycket leruttorkning på grund av torrt väder, blir ledtiderna längre.

En annan faktor är kundvolymen som en entreprenör hanterar. Eftersom ledtiderna är längre kan det i vissa avseenden vara lugnande, då det illustrerar styrkan eller tilliten ​​på en leverantörs förmåga.

Geobear fortsätter att utöka sina team, så att vi kan uppfylla våra kunders förväntningar inom kortare ledtiderna. De senaste åren har vi sett en oöverträffad efterfrågan som innebär att du som kund kan behöva vänta lite längre för ett hembesök. Men i nödsituationer ser vi till att påskynda vår leverans för att möta kunders behov och krav.

Det är viktigt att komma ihåg och tänka på med ledtider och nedsänkningar av huset, är att när det gäller en lösning så är skillnaden mellan, till exempel, två veckor och fem veckor väldigt liten eller har ingen betydelse för själva orsaken eller kvalitén på lösningen.

geopolymerinjektionsentreprenör 3

5. Påverkan på miljön

Som ett bevis på säkerheten för Geobears metoder och material beställdes nyligen en bedömning av miljöpåverkan av Geobears geopolymerhartser. Slutsatsen av bedömningen är att Geobears geopolymerer är helt säkra och inte utgör något hot mot miljön.

Analysen och testningen av Geobear geopolymerer visar ett antal hållbarhetsfördelar med systemet jämfört med traditionell stabilisering. Sammanfattningsvis erbjuder Geobear en 40- till 50-faldig minskning av den mängd material som krävs jämfört med en konventionell injekteringslösning och cirka 46% minskat koldioxidutsläpp.

Lotta kontaktade Geobear för att lösa problemet!

Lottas hus har gått i arv i generationer, och det hade drabbats av sättningsproblem.

Som sagt, det finns många olika sätt att välja geopolymerinjektionsentreprenör, och valet beror på dina krav och önskemål. Vi på Geobear hjälper dig att hitta lösningar till dina sättningsproblem och skräddarsyr så att de passar just dig.

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -

Relaterade artiklar