- Annons -

Indira Cutura Regionvinnare Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020 i Halland

Vår stora tävling, Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård är avgjord för 2020. Vi har 23 regionvinnare och 3 nationella vinnare som har blivit utvalda av juryn. Vinnare i Halland är Indira och Emir Cutura som bor i Halmstad. Enplans villa med inredd källarvåning totalt cirka 200 kvadrat.

Fakta om familjen och boendet

Familjen: Indira Cutura 37 år, bor tillsammans med maken Emir 44 år och våra 3 barn, 5 år, 9 år och snart 13 år gamla, vi har inga husdjur. Jag jobbar statligt – arbetsförmedlare, och Emir inom transportbranschen. Vi bor i Halmstad i nybyggt område precis innan Skedala byn. Vi bor i nybyggd 1,5- plans villa om totalt 188 kvm.

Beskrivning av hemmet

Varför köpte ni det här huset?

Vi har alltid velat bygga nytt hus för att erbjuda våra barn en sund uppväxt. Ett begagnad hus hade behövt renoveras, vilket hade tagit tid från familjen och inneburit en del uppoffringar. Vi ställer höga krav på vårt boende och mående, och valde att bygga ett Svanen märkt hus. Vi flyttade in i huset i november 2019 och det har varit vårt hem nu i snart ett år.

Vad är det mysigaste med ert hem?

Det mysigaste med vårt hem är allt 🙂 Vi bor i lantlig idyll med känsla av lugn och harmoni. Vardagsrummet med ryggåstak, stora fönsterpartier, braskamin och utsikten över hästhagen är en fröjd för själen. Stor uteplats med samma utsikt gör att det blir många mysiga sommar kvällar med grill och umgänge.

Hur gjorde ni för att få det så mysigt?

Jag älskar inredning och att skapa, och tycker att ett hem ska vara välkomnande, personlig och en plats där man trivs och älskar att vara. Därför valde vi en stor soffa till vardagsrummet för att kunna umgås hela familjen. Belysningen är jätteviktig för stämningen och är därför noga valt för att skapa en mysig känsla. Braskaminen är ett måste och något vi inte hade velat vara utan. Alla i familjen är involverade i val av färger och möbler då det är viktigt att alla trivs. Barnen har varit med i trädgårdsplaneringen och bestämt vilka uteleksaker vi ska ha samt placering av samma, då de älskar att leka och vara utomhus. Faktum att vi ofta överväger att stanna hemma, betyder att vi älskar vårt hem så mycket, att vi inte har behov av att åka iväg för att vi ska ha det roligt och trevligt.

Berätta något valfritt om ert hem?

Vi hittar alltid på småprojekt och även stora, som vi gärna sysslar med hela familjen, så roligt att skapa ett hem från grunden och att hela familjen är med. Nästa stora projekt som är högt upp på barnens önskelista är att bygga en pool :).

Vad tyckte ni om att vara med i tävlingen?

Grattis Indira och Emir från oss på Villalivet och våra fantastiska partners!


 

Huvudpartners Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

 

- Annons -