- Annons -

Natalie Genberg Regionvinnare Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020 i Norrbotten

Vår stora tävling, Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård är avgjord för 2020. Vi har 23 regionvinnare och 3 nationella vinnare som har blivit utvalda av juryn. Vinnare i Dalarna är Natalie Genberg som bor i Piteå.

Fakta om familjen och boendet

Familjen: I huset bor Natalie Genberg 26 år gammal, med sin nyinflyttade sambo Sebastian Bakkan 24 år gammal. Samt en shetland sheepdog vid namn kenai på 8 år gammal och katten Doris. Natalie jobbar som mekaniker/svetsare på SCA Munksund Sebastian jobbar som Traktorchaufför/ lastbilschaufför på Gotab gräv och transport.

Huset vi bor i ligger ganska centralt i Piteå, Norrbotten. 10 minuter gångavstånd till stan, men ännu närmre till skogen och vattnet. Huset är på 137 kvadrat, en enplansvilla.

Beskrivning av hemmet

Jag (Natalie) köpte detta hus 2017 då jag tyckte att livet i lägenhet inte passa mitt liv med djuren. Då jag är uppvuxen på samma område och trivdes bra så var det en självklarhet när detta hus kom ut till försäljning. Det var som komma hem, redan på vissningen även om det var mycket att göra.

Det mysigaste med detta hem är nog att alla som kliver in kan känna det hemtrevliga, det varma och personlig känslan. Jag brinner för djur/naturen så ville jag ha en ”stugkänsla”  vilket speglar sig i mycket detaljer genomgående genom hela huset.

All renovering har jag i stort sett gjort själv med  lite hjälp av mina föräldrar, samt hunden hunden kenai som hela tiden varit med som en liten glädjespridare, då jag velat ha en mer myskänsla/stugkänsla blandat med nytt så har jag försökt återvinna/ komma på egna lösningar med bara en tidigare ägare sen huset byggdes 1961 så hade tiden stått stilla i tid. Jag flyttade in i ett renoverings objekt, som 23 åring, var det med skräck blandad förtjusning att köpa detta hus. De hart varit blod, svett och tårar men även väldigt mycket glädje, kunskap och så mycket stolthet i detta hem.

Grattis Natalie från oss på Villalivet och våra fantastiska partners!


 

Huvudpartners Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

 

- Annons -