- Annons -

Caroline Dahlström och Johan Magnusson Regionvinnare Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020 i Västmanland

Vår stora tävling, Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård är avgjord för 2020. Vi har 23 regionvinnare och 3 nationella vinnare som har blivit utvalda av juryn. Vinnare i Västmanland är Caroline Dahlström och Johanmagnusson som bor i Surahammar. Enplans villa med inredd källarvåning totalt cirka 200 kvadrat.

Fakta om familjen och boendet

Familjen: Caroline Dahlström 34 år, Johan Magnusson 42 år, Viggo Magnusson 10 år, Stellan Magnusson 6 år och hunden – “Frallan” – Freja 3 år. Caroline – Hippolog och Johan – IT tekniker.

Beskrivning av hemmet

Varför köpte ni det här huset?

Johan är smålänning och vi träffades för 11 år sedan vid hans hemort, vår Viggo är född i Växjö. Längtan hem för mig som är uppvuxen i Surahammar var stor och vi började söka oss hem till mina hemtrakter igen. Vi letade hus ganska länge och fastnade för detta prisvärda hus som vi renoverat upp helt efter vår smak. Närheten till vänner och bekanta och husets potential för en “make over” var en stor bidragande faktor till att vi köpte Syrenvägen 11.

Vad är det mysigaste med ert hem?

Det som vi uppskattar med huset är att vi fått till en bättre planlösning genom att vi har öppnat upp rum och ändrat på planlösningen i princip hela huset mot hur det var byggt från början. Vi uppskattar även vår renoverade källare som nu fyller funktion med sovrum, träningsrum/tvättstuga, badrum och ett så kallat spelrum där barnen dagligen umgås med kompisar. Och om sommrarna hänger vi mycket ute på det stora soldäcket vid poolen.

Hur gjorde ni för att få det så mysigt?

Det är ofta jag som skissar och kommer på idéer och jag hämtar inspiration över allt, jag kan när som helt komma på och se saker om hur man kan förändra för framtiden.

Sedan krävs det ofta lite övertalning för att Johan ska hoppa på mina tankar men jag har ju hittills lyckats med det och han erkänner oftast att det blir ju bra i slutändan..  =)

Berätta något valfritt om ert hem?

Vår stil är väldigt blandad allt från populära moderna inslag till många retro detaljer – många loppisfynd pryder detaljer i huset – det skapar mera själ och hjärta tycker vi.

Och när vi renoverar så tar vi tillvara på många gamla saker,  att man inte direkt gör sig av med allt utan tänker till om det kan återanvändas  – tex blev den gamla rostfria diskbänken från tvättstugan perfekt till att bygga ett utekök med!

Grattis Caroline och Johan från oss på Villalivet och våra fantastiska partners!


 

Huvudpartners Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

 

- Annons -