Ny signaturserie för kök och badrum

En ny signaturserie för kök och badrum

Med fokus både på design och smart teknik som resulterar i mycket energi- och vattenbesparande blandare är FM Mattsson Siljan ett säkert och miljösmart val för alla som eftersträvar en hållbar livsstil.


Miljösmart valFMMattsson jubileumsblandare

Blandarna är designade av Karsten Eriksson och präglas av en enkel och stilren form. Som Sveriges äldsta tillverkare av vattenkranar har FM Mattsson hämtat inspiration från den gedigna historiska erfarenhetsbanken med målet att skapa en stark nutida form och funktion med starka rötter. Fokus i utförandet har legat på att skapa en genomgående modern design i kombination med hög energibesparing och komfort.

Serien tillverkas i solid mässing och har samma tekniska innehåll som kännetecknat varumärket i årtionden. Designen eftersträvar en tydligt sammanhållen familjekänsla med återkommande mjuka former och följsamma linjer, samtidigt som serien är energieffektiv och vattenbesparande.

FM Mattsson Siljan
FM Mattsson Siljan tvättställsblandare i antik brons, från 3990 kr

FM Mattsson lägger stor vikt vid miljöarbetet och hur påverkan på miljön kan minimeras. Siljan är förstås inget undantag. Hela serien bygger på EcoSafe®, som handlar om minskad miljöbelastning i fabrik samt energismarta materialval och funktioner. Produkterna ska så långt som möjligt vara återvinningsbara. FM Mattsson Siljan kommer i en rad olika utföranden för både kök och badrum

Blandare i antik brons

FM Mattsson Siljan köks- och tvättställsblandare finns förutom i krom även i antik brons. Intrycket är en borstad, antik känsla i kombination med en ren, modern produktdesign.

Hitta fler modeller på www.fmmattsson.se

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -