- Annons -

Förvandla din utemöbel till smart dynförvaring!

Om du har utemöbler har du kanske ledsnat på att förvara dina dynor i en hög på golvet inomhus. Det tar upp onödig plats och kan bli ett besvärligt släpande varje gång dynorna ska ut igen.

Dryboy har en enkel lösning på problemet. Med ett skräddarsytt överdrag kan du snabbt och smidigt förvandla soffan till smart dynförvaring som varken tar onödig plats eller behöver störa helhetsintrycket på din uteplats. Dra över på kvällen, och dra bort på morgonen!

Till skillnad från många överdrag är Dryboy 100% vattentätt. Här tränger varken morgondagg eller häftiga sommarregn igenom sömmarna. Överdraget är helt enkelt konstruerat så att överkanten saknar sömmar, och tråden i övriga sömmar sväller vid kontakt med vatten. Garanterat vattentätt!

Det spelar ingen roll om du har en stor eller liten möbelsamling på uteplatsen, oftast ryms alla dynor i en enda möbel. Samla dem i din största möbel, vanligtvis soffan, och trä över din skräddarsydda Dryboy på ett kick.

Låter det krångligt att måttbeställa? Det kan knappast bli enklare! Vi behöver bara tre mått för att sy upp ditt överdrag: Längden, djupet och höjden. Inom två veckor har du fått hem ett överdrag som ger dig torra, sköna dynor hela sommaren. Ange dina mått här för att få ett pris!

Tre fördelar med Dryboy:

  • SKRÄDDARSYDD FÖRVARING
  • VATTENTÄTT
  • ENKELT

 

- Annons -