- Annons -

Glasräcke för uteplatsen

Är du en av alla lyckliga villaägare som har en härlig veranda? Här får du tips på hur du få ut maximalt av den!

Vi svenskar är kända för att flytta ut på terrassen eller balkongen så fort våren kommer.  Inte så konstigt tycker vi, här är du utomhus och hemma samtidigt! En härlig uteplats tillför ett enormt värde på din bostad, särskilt om den är byggd med smarta lösningar.

På tal om smarta lösningar är det få saker som slår ett snyggt glasräcke. Ett glasräcke tillför ett stort värde på huset, både ur ekonomiskt och bruksmässigt perspektiv. Här listar vi 5 skäl till att du bör investera i ett glasräcke till din veranda.

  1. Oslagbar utsikt

Ett glasräcke är oöverträffbart när det kommer till utsikt, det säger nästan sig själv. Bara det att kunna njuta och beundra hela horisonten är skäl nog för många att rama in sin uteplats med ett glasräcke.

  1. Större och ljusare

Men det finns fler fördelar med ett genomsiktligt glasräcke. Genom att undvika inramning med staket eller plank kommer din uteplats att kännas större och ljusare. Glaset öppnar upp och låter blicken vandra förbi gränserna, och släpper in ljus i hela utrymmet.

  1. Exklusivt utseende

En annan fördel med glasräcke är att du får ett påkostat utseende. Det finns olika lösningar i aluminium, rostfritt stål, svart lackerat eller varmgalv och även räcken utan stolpar. Oavsett vad du föredrar så får du ett tidlöst och stilrent utseende, som ökar värdet på din uteplats. Både när vi pratar pris och nytta.

glasräcke

  1. Enkelt att underhålla

Alla villaägare vet att underhåll kan vara en utmaning. Väder och vind kan utsätta även det mest slitstarka virket för en rejäl prövning, och i värsta fall skada träet. Med ett glasräcke slipper du bekymra dig för det. Glas och stål är som bekant väldigt väderbeständigt, och lätt att underhålla! Därmed får du mer tid över till annat du hellre vill göra, som att njuta i solen på din veranda.

  1. Enkelt att beställa och montera

En del lösningar är bra när de är färdiga, men kostar blod, svett och tårar för att få ihop och på plats. Glasräcken är befriande enkla att handskas med. Du skräddarsyr enkelt ditt drömglasräcke med några klick, och i nästa steg får du ett pris presenterat. Sedan väljer du om du vill beställa direkt eller få offerten mailad till dig.

Tips! Glasräcken kan också användas inomhus! Få massvis med inspiration här.

- Annons -