- Annons -

Hygieniskt och ekonomiskt med beröringsfri blandare i köket

Elektroniska blandare styrs med hjälp avMora Cera Duo handrörelser och har länge funnits på exempelvis offentliga toaletter. I takt med att tekniken blir allt mer överkomlig även för privatpersoner, väljer allt fler att installera elektroniska blandare i såväl kök som badrum. Tekniken är robust och pålitlig. Dessutom spar den här typen av blandare energi eftersom man inte förbrukar mer vatten än vad som behövs, och de är mer hygieniska än traditionella blandare.

 

Mora Armatur har nyligen lanserat Mora Cera Duo, som är en kombination av en traditionell köksblandare och en sensorstyrd. Med spaken fungerar den som vanligt men genom att hålla handen framför sensorn får man en beröringsfri spolstart med begränsat flöde.

FMMattsson blandare
Rekommenderat pris ca 5250 kr

Kombinationen traditionell ettgreppsblandare och inbyggd sensor för beröringsfri funktion är perfekt i köket. Matlagningen sköter man på vanligt sätt, tappar upp kallt vatten manuellt i kastrullen för att till exempel koka potatis eller pasta. När man behöver skölja av händerna får man lagom flöde i förinställd temperatur genom att hålla händerna framför sensorn. Inget matkladd på den manuella spaken! Temperaturen för det beröringsfria flödet ställer man in under diskbänken och får alltid samma temperatur för att skölja händerna.

Mora Cera Duo finns med olika pipar samt med eller utan elektronisk diskmaskinsavstängning och finns både för nät- respektive batteridrift.

Läs mer på www.moraarmatur.se

 

- Annons -