Planerar du en friggebod eller attefallshus till trädgården i sommar?

Planerar du en friggebod eller attefallshus till trädgården i sommar?

För dig som vill uppföra en extrabyggnad på tomten finns JABOs modulsystem Flex. I mitten av april i år lanseras ett nytt digitalt verktyg: JABO Studio, en så kallad konfigurator. Programmet hjälper dig i valen som leder fram till hur ditt nya förråd, friggebod eller attefallshus kommer att se ut in i minsta detalj. Du kan utgå från befintliga uppsättningar eller bygga helt själv från grunden.

friggebod modulsystem flex
Modulsystemet flex gör att du själv kan flytta runt, lägga till eller byta ut vägg-, fönster- och dörrmoduler. Det går att komplettera med tillval och även testa hur din byggnad ser ut i olika färger.

Resultatet visas i form av verklighetstrogna 3D-bilder. Vägledande priser visas och uppdateras direkt när ändringar görs. Ytterligare programfunktioner gör det möjligt för dig att spara det som skapats och även dela i sociala medier. De gjorda valen skapar ett komplett beställningsunderlag som du enkelt kan ta med dig till din återförsäljare, eller maila från programmet direkt till JABO.

“Tänk att kunna sitta hemma i lugn och ro och testa sig fram till ett slutresultat som blir precis vad man själv vill ha.”

– Den starka idén med modulbyggda stugor och förråd har nu fått det verktyg den förtjänar. Vi konstaterar dessutom att underlagen från JABO Studio för beställning underlättar för alla i hela kedjan.

JABO Studio funkar både i surfplattan och på datorn.

Testa JABO Studio här!

Några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Vilken stil gillar jag?
  • Vilken storlek vill jag ha?
  • Hur mycket förvaringsutrymme behöver jag?
  • Placering på tomten – kolla upp med grannar och kommun!
  • Behöver jag ansöka om bygglov?

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -