Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä

Nyhet! Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä

Ett säkert hem kan bli ännu säkrare med hjälp av rätt tillval på din dörr.

Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä

Leksandsdörren kan nu erbjuda två olika nivåer på säkerhetstillval RC2 eller RC3, båda nivåerna går att få med eller utan glas och kan erbjudas till de flesta enkeldörrarna i sortimentet. Dörrarna är testade och godkända i säkerhetsklass SS EN 1627-RC2 eller SS EN 1627-RC3.

Välj i vårat breda sortiment, allt från trendig modern design till klassisk allmogestil, få precis den stil du verkligen vill ha på din entré eller till altanen på baksidan. Addera tillvalet RC2 eller RC3 och du får en mycket säker lösning.

Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä
Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä
Säkerhetsklassade ytterdörrar i trä

Kort fakta om tillval RC2:
Den här nivån lämpar sig väl till privatperson i den normala villan.
Förstärkt dörrbladskonstruktion, gångjärn med bakkantsäkring och förstärkta infästningar, karmförstärkningsbeslag och säkerhetsslutbleck, säkerhetsglas med förstärkt infästning.

Kort fakta om tillval RC3:
Den här säkerhetsnivån lämpar sig till dig som har hög säkerhet på övriga delar på byggnaden. Vanlig till loftgångshus där krav kan finnas på högt inbrottsskydd, eller lokaler med höga krav på inbrottsskydd.
Förstärkt dörrbladskonstruktion, 3-punkts hakregellåsning, slutbleck och gångjärn fast monterade i karmförstärkningsbeslag, dörrförstärkningsbehör, säkerhetsglas med förstärkt infästning,8 st infästningspunkter på varje karmsida,

För mer information om säkerhetsdörrar se leksandsdorren.se

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Villalivet Ai
- Annons -
Villalivet Ai

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -