- Annons -

4 tips för att skydda ditt hem mot inbrott

Det finns mycket du kan göra för att skydda ditt hem och din familj. Vi på Verisure jobbar med säkerhet varje dag och har listat fyra snabba tips för en tryggare vardag.

Verisure - skydda ditt hem mot inbrott med hemlarm

1. Tänk längre än till ytterdörren

Många köper säkerhetsdörr för att skydda sig mot inbrott. Det är bra – men sällan bra nog. De flesta hem har flera andra möjliga entréer för inbrottstjuven. Se över dina källar- eller markplansfönster, altandörren och garageingången. Var kan någon lätt slå sönder ett fönster, sticka in handen och öppna inifrån?

2. Grannsamverkan

Grannsamverkan går ut på att boende i ett område håller extra uppsikt över varandras bostäder och är uppmärksamma på vilka som rör sig i området. Detta minskar risken för inbrott enligt Brottsförebyggande rådet.

3. Om du är bortrest ska det se ut som att du är hemma

Använd timer på dina lampor och be någon hämta din post. Bor du i villa bör du dessutom se till att gräset klipps om det är sommar eller att snön skottas om det är vinter.

4. Hemlarm

Det bästa skyddet som vi kan rekommendera är att skaffa ett hemlarm uppkopplat till en larmcentral. Verisures hemlarm anpassas efter dina behov, förutsättningar och önskemål. Du kan dessutom själv ha koll på ditt hem i Verisure App – var du än befinner dig.

Besök Verisure för att se vilket larmpaket som passar dig bäst

Är du osäker på vilket du ska välja kan du göra vårt larmtest som guidar dig i ditt val.

Verisure - directenheten larmtjänst

Directenheten
Med Directenheten är vi den enda aktören på marknaden som inte behöver kontrollringa via telefon. När larmet går kan vi istället prata rakt in i ditt hem och snabbt sätta in rätt åtgärd, vilket sparar värdefull tid. Directenheten ingår i alla våra larmpaket.

 

Verisure Securitas Direct

Om Verisure

Verisure är det nya namnet för Securitas Direct hemlarm. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.

- Annons -