- Annons -

annonsera

pressrum

tidningsarkiv

kontakt

shoppen

tävlingar

Energi & Värme

Inredning

Ekonomi

Pool & Spa

Trädgård

Bygg & renovering

Badrum

Porträtt

Kök

Recept & Mat

Djur

Motor

Önskar du delta i Sveriges Mysigaste Hem 2020? Eller söker efter ett bidrag att rösta på?

Klicka här! Så kommer du rätt.

Sveriges Mysigaste Hem 2018

Värmländsk hemtrevlighet vann.

Vi på Förlaget Villaliv vill rikta ett hjärtligt tack till alla er 2 327 familjer som valde att engagera sig i vår tävling, som pågick i nästan ett helt år. I februari bad vi er att skicka in bilder som beskrev det mysiga med ert hem. Era fantastiska och varma bilder engagerade hela 373 939 läsare och nu får vi äntligen presentera vinnaren i tävlingen Sveriges Mysigaste Hem – vi presenterar även vinnarna i alla 23 regioner.

Mys är något vi svenskar gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht. Vinnarna Therese och Mikael Johansen har tillsammans renoverat och skapat ett hem som följer en röd tråd.

Stort grattis till vinnaren Therese och Mikael Johansen från Kil i Värmland. De har skapat ett mysigt hem med naturfärger som bas, följt vissa trender men mest sina egna hjärtan. Therese och Mikael vinner ett valfritt växthus från Willab Garden till ett värde av 65 000 kr och en kamin från Contura till ett värde av 23 900 kr.

2:a plats

Malin och Erik Hellström
Sala

1:a plats

Therese och Mikael Johansen
Kil

3:e plats

Therese och Henrik Wiberger
Lidköping

Sveriges Mysigaste hem 2019?

– Självklart kommer vi att fortsätta 2019, berättar Jonas Natt och Dag, marknadschef på Villaliv.

Vi är redan i planeringsstadie för att köra samma koncept även 2019, där vi finslipar och skruvar ytterligare från vårt håll för att ha en så bra och rolig tävling som möjligt. Därför ber vi er att hålla utkik på sidan i ett par veckor framöver för att inte missa startskottet för ännu en fantastisk tävling.

[vc_text_separator title=”Sveriges Mysigaste Hem 2018 – Guldsponsor” i_icon_fontawesome=”fa fa-trophy” i_color=”orange” add_icon=”true”]
[vc_text_separator title=”Sveriges Mysigaste Hem 2018 – Partner” i_icon_fontawesome=”fa fa-trophy” i_color=”green” add_icon=”true”]