Vinn ett BÄCKLUNDA-kök från ELON till ett värde av 25000:-

0
8753
- Annons -

 

Tävlingen är avslutad!

Vi på Villaliv gratulerar vinnaren Eva Fält Gustavsson i Kungsrör till vinsten!

 

Villaliv arrangerar en tävling i samarbete med ELON där priset är ett kök från BÄCKLUNDA till ett värde av 25 000:-

En enkel tävling där du endast behöver besvara 3 stycken frågor och en utslagsfråga för att ha chansen att vinna ett helt nytt Bäcklunda-kök. Frågorna hittar du i formuläret nedan och svaren hittar du under den anvisade länken.

Bäcklunda är ELON:s egna kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls. Ett nordiskt kvalitetskök till ett förmånligt pris och med snabba leveranser.

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

Tävlingen annonseras nationellt i RixFM

Har du inte hört reklamen på radio? Nedan kan du lyssna på den!

bäcklunda

 

Tävlingsstart: Måndagen den 2:a oktober 2017
Tävlingen avslutas: Torsdagen den 2:a november 2017 12:00

Vinnaren presenteras på samtliga medier online torsdagen den 2:a november klockan 14:00.

1:a Pris

Vinsten är ett kök från Bäcklunda till ett värde av 25.000 kr. Du kan då välja fritt av Bäcklundas sortiment och handla i valfri Bäcklunda certifierad ELON-butik.

Länk till Bäcklundasidan: http://www.elon.se/backlunda

Tävla här!

Krav är att gilla Villalivs facebook sida och facebookinlägget om tävlingen!

 

Tävlingen presenteras av Villaliv i samarbete med:

 

Tävlingsregler.
Juryn består av Villalivs tidningsråd och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnare kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med PUL. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

- Annons -