Vinn produkter från Melitta!

0
2731
- Annons -

I samband med Kaffeskolan som syns i årets första utgivning av Villaliv och vårt 10-årsjubileum, har du nu chansen att vinna en av tre fina produkter från Melitta.

1:a pris – Melitta Caffeo Barista kaffemaskin (värde 12 000 kr)
2:a pris – Melitta AromaFresh kaffebryggare (värde 1 500 kr)
3:e pris – Melitta Molino kaffekvarn (värde 500 kr)

 

För att kunna vinna en av dessa fina produkter krävs det att du svarar på tre frågor samt en utslagsfråga, som du hittar i formuläret nedan.

Svaren på frågorna kan du hitta i Kaffeskolan, i Villaliv nr. 1 samt artikeln om filterbryggare!

Tävlingsstart: Tisdag 6 februari

Tävlingen avslutas: Fredag 2 mars kl. 15

 

Vinnaren presenteras på samtliga sociala medier fredagen 2 mars kl 16.30

Lämna in dina svar här:

Fält märkta med * är obligatoriska

Villaliv kommer baserat på ovan angivna svar utse tre vinnare och sedan förmedla deras uppgifter vidare till Melitta – för att skicka ut vinsterna.

Lycka till!

Tävlingsregler.
Juryn består av Villalivs tidningsråd och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnare kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med PUL. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

- Annons -