Digital Mediesäljare till Villaliv i Helsingborg

  - Annons -

  Heltid
  Helsingborg
  Upplagt 9 månader sedan

  Villaliv söker Digital Mediesäljare till våra digitala satsningar på hus- och hemmarknaden!

  Villaliv är Sveriges mest framgångsrika och resultatdrivande villatidning enligt våra läsare och annonsörer.
  Villaliv startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på drygt 2,1 miljoner exemplar. Tidningen delas ut gratis till villaägare. Villaliv ingår i Nordic Publishing Group som består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland.

  Förlaget Villaliv skapar ett nytt unikt onlinekoncept på marknaden som skiljer sig från traditionella förlagssajter. Samtidigt kommer vi att börja producera film. Nu söker vi Mediesäljare som skall ansvara för säljet när det gäller digitalt och rörligt media.

  För att lyckas tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet av digital medieförsäljning och kan visa upp ett bra track record.

  De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna.

  Dina arbetsuppgifter består av försäljning av olika lösningar för vår onlineverksamhet där du kommer att ha ett eget budgetsansvar mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett erfaret team och vi sitter i trevliga lokaler i Helsingborg.

  Sök tjänsten

  Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då personalen till övervägande del består av män.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Lönen består av en trygg fast del och en rörlig del som du själv påverkar.

  Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Tomas Bengtsson på tel 042-25 77 72.

   

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriDigitalsäljare
  OmfattningHeltid
  ArbetsortHelsingborg

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -