KAM-säljare till Villalivet

  - Annons -

  Heltid
  Halmstad
  Upplagt 2 år sedan

  KAM-säljare

  Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning i en utvecklande och spännande miljö? Mediekoncernen Villalivet går bra och bolagets tillväxt fortsätter. För att öka takten ytterligare söker vi nu dig som vill vara en del av bolagets fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden till vårt nya och fräscha kontor i Halmstad.

  Som KAM-säljare på Villalivet kommer du att ansvara för utvecklingen av ett antal befintliga nationella kunder, men också ha ett starkt fokus på att ta in nya kunder i Villalivs kundstock. Det innebär att personen vi söker är säljdriven och med ett utpräglat affärsmannaskap.

  Villalivets KAM-säljare arbetar lösningsorienterat och vågar vara kreativa tillsammans med kunderna. Att sälja på andra värden än pris ser förlaget som en framgångsfaktor.

  Förlagets säljare har även en viktig rådgivande roll åt kunderna för att skapa mätbara resultat, enligt kundernas mål och visioner.

  Vi vill att du har förståelse för mediebranschens olika variabler och kunskap om mediebyråer och deras sätt att arbeta. Att vara självgående och skicklig på invändningshantering är viktigt, likaså att du har en genuint säljdrivande profil och att du älskar att göra affärer.

  Som KAM-säljare hos Villalivet förväntas du arbeta med kreativa lösningar, uppträda ärligt och se långsiktigt på dina affärer. Villalivet har kunder över hela Sverige .

  Arbetsort

  Villalivet har flyttat in i nya fräscha lokaler i Halmstad 

  Om arbetsgivaren

  Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 206 400 ex enligt RS) tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar
  Bolaget omsätter ca 100 miljoner kronor.

  Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

  Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år.
  Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriKAM (Key Account Manager)
  OmfattningHeltid
  ArbetsortHalmstad

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -