Mediesäljare till Villalivet

  - Annons -

  Heltid
  Halmstad
  Upplagt 2 år sedan

  Mediesäljare

  Villalivet expanderar och flyttar till nya moderna lokaler i centrala Halmstad nära tågstationen. Vi säker nu mediesäljare. Som säljare på Villalivet gäller det att ha ett starkt fokus på att ta in nya kunder i kundstocken och samtidigt ansvara för att utveckla affärerna med de befintliga kunderna. Hos Villalivet ges du chansen att bygga upp dina egna affärer.

  En framgångsfaktor för säljarna på Villalivet är att arbeta strukturerat och offensivt med sin försäljning. Man skall ha förmågan att kunna övertyga kunder och matcha behov mot önskad lösning. Nu söker vi alltså efter fler säljare med rätt attityd och inställning.

  För att lyckas är det viktigt att du har drivet att kunna jobba självständigt, men likaså att du kan ta ett kollektivt ansvar för bolagets resultat. Den vi söker skall vara en individuellt skicklig lagspelare helt enkelt.

  Att kunna ta egna initiativ och att man är resultat- och målinriktad är delar som präglar hela verksamheten. Villalivet är indelad i 25 olika regionala marknader. De regionala marknaderna är viktiga för tidningen och bolaget ser en stor tillväxtmöjlighet där. Att vara mediesäljare på Villalivet innebär att du bearbetar regionskunder per telefon.

  Vi ser att du har förståelse för hur mediebranschen fungerar. Det viktigaste är dock ett stort engagemang och ett genuint intresse för försäljning och en stark vilja att göra affärer.

  Arbetsort

  Villalivet har flyttat in i nya fräscha lokaler i Halmstad

  Om arbetsgivaren

  Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 206 400 ex enligt RS) tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar. Bolaget omsätter ca 100 miljoner kronor.

  Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

  Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år.
  Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

   

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriRegionsäljare
  OmfattningHeltid
  ArbetsortHalmstad

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -