Mediesäljare till Villaliv i Helsingborg

  - Annons -

  Heltid
  Helsingborg
  Upplagt 9 månader sedan

  Mediesäljare till Villaliv i Helsingborg

  Det går bra för Villaliv som därför expanderar genom att anställa ytterligare mediesäljare till kontoren i Helsingborg och Halmstad. Som säljare på Villaliv gäller det att ha ett starkt fokus på att ta in nya kunder i kundstocken och samtidigt ansvara för att utveckla affärerna med de befintliga kunderna. Hos Villaliv ges du chansen att bygga upp dina egna affärer.

  En framgångsfaktor för säljarna på Villaliv är att arbeta strukturerat med sin försäljning och att hela tiden vara lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det finns mängder med kunskap och erfarenhet att ta del av och lära sig ifrån. Nu söker vi alltså efter fler säljare med rätt attityd och inställning.

  För att lyckas är det viktigt att du har drivet att kunna jobba självständigt, men likaså att du kan ta ett kollektivt ansvar för bolagets resultat. Den vi söker skall vara en individuellt skicklig lagspelare helt enkelt.

  Att kunna ta egna initiativ och att man är resultat- och målinriktad är delar som präglar hela verksamheten. Villaliv är indelad i 25 olika regionala marknader. De regionala marknaderna är viktiga för tidningen och bolaget ser en stor tillväxtmöjlighet där. Att vara mediesäljare på Villaliv innebär att du ansvarar för ett antal regioner där du per telefon bearbetar annonsmarknaden.

  Vi ser att du har förståelse för hur mediebranschens fungerar och att du har kunskap om mediebyråer och deras sätt att arbeta. Det viktigaste är dock ett stort engagemang och ett genuint intresse för försäljning och en stark vilja att göra affärer.

  Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Jobbolaget och Claes Andersson på 0735-181520. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt personer

   

  Om arbetsgivaren

  Mediekoncernen Villaliv är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 179 900 ex enligt RS). Villaliv bedriver tidningsproduktion såväl i pappersform som via Internet. Förlaget omsätter ca 100 miljoner kronor.

  Tanken med Villaliv är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare. Här får man träffa både kändisar och okändisar, hemma där de trivs bäst.

  Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år.

  Mediekoncernen Villaliv har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

   

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriRegionsäljare
  OmfattningHeltid
  ArbetsortHelsingborg

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -