Villalivet.se söker en digital säljare i framkant

  - Annons -
  Heltid
  Olika
  Upplagt 4 månader sedan

  Är du taggad på att vara med och utveckla Villalivets digitala affär genom att sälja relevanta digitala lösningar till kunder inom villasegmentet?

  Villalivet.se är i en expansiv fas och söker nu därför en driven och modern, IT-medveten säljare som skall ansvara för försäljningen inom digital och rörligt media på hus- och hem-marknaden.

  Du som söker skall vara lösningsorienterad, ha ett genuint intresse för försäljning och en stark vilja att göra affärer. Du bör också vara väl bevandrad i digitala medier och förstå hur man kan matcha kunders behov med anpassade lösningar. För en duktig säljare med rätt attityd och inställning finns goda förtjänstmöjligheter och likaså en fin möjlighet att göra karriär inom sälj.

  Du kommer att ingå i ett erfaret team, där drivkraften är hög och hela verksamheten präglas av en anda som skapar framgång.

  Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Jobbolaget och Claes Andersson på 0735-181520

  Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt person.

  Arbetsort

  Villalivet har fräscha kontor i både Helsingborg och Halmstad, du som sökande väljer var du vill stationera.

  Om arbetsgivaren

  Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 190 900 ex enligt RS) tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvestingar
  Bolaget omsätter ca 100 miljoner kronor.

  Tanken med Villaliv är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.
  Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år.
  Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriDigitalsäljare

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -