Villalivet.se söker en digital säljare i framkant

  - Annons -
  Heltid
  Halmstad
  Upplagt 1 år sedan

  Digital Mediesäljare

  Nu stärker vi teamet med en Digital Mediesäljare som vill vara med på våra digitala satsningar på hus- och hemmarknaden!

  Villalivet startades 2008 och utkommer med 8 nummer per år. Villaliv har en RS-kontrollerad upplaga på 2 206 400 exemplar. Tidningen delas ut gratis till villaägare.

  Förlaget Villalivet har ett nytt unikt onlinekoncept på marknaden som skiljer sig från traditionella förlagssajter. Nu söker vi Mediesäljare som skall ansvara för säljet när det gäller digitalt och rörligt media.

  Dina arbetsuppgifter består av försäljning av olika lösningar för vår onlineverksamhet där du kommer att ha ett eget budgetsansvar mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett erfaret team i nya moderna lokaler i Halmstad där även Goodrace reklambyrå ingår som företag. Du rapporterar till Försäljningschefen.

  Din profil

  För att lyckas tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet av digital medieförsäljning och kan visa upp ett bra track record. Vi tror också att du har en djup förståelse för tekniken och är genuint intresserad av webbens utveckling.

  De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, kreativitet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna.
  Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan

  Arbetsort

  Villalivet har flyttat in i nya fräscha lokaler i Halmstad.

  Om arbetsgivaren

  Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 206 400 ex enligt RS) tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar
  Bolaget omsätter ca 100 miljoner kronor.

  Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

  Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år. Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

  Jobbbeskrivning

  JobbkategoriDigitalsäljare

  Ansök Online

  En giltig epost krävs.
  Ett giltigt telefonnummer krävs.
  - Annons -