- Annons -

Här registrerar du dig i panelen för Villalivet

Vi uppskattar verkligen att du vill vara med och påverka l i vår panel.
Här fyller du enkelt i de uppgifter vi behöver för att kunna godkänna dig som panelmedlem.

Att bli en panelmedlem är helt gratis och du kan själv välja när du vill gå ur.

Klicka här för att gå med!

VARFÖR SKA JAG GÅ MED I EN PANEL?

De flesta människor konsumerar media, genom tidningar, Internet, TV, informationstavlor eller kanske via mobiler. För att göra det möjligt för förlagen att förse sina läsare med de bästa, mest intressanta och mest engagerande medierna måste de interagera med målgrupperna som konsumerar deras media. RAM är ett företag som hjälper medier över hela världen att interagera med sina läsare och erbjuder samtidigt läsarna möjlighet att uttrycka sin åsikt. Genom att fråga läsarna hur de uppfattar innehållet kan media ständigt förbättra sina produkter och därigenom förbättra läsarupplevelsen.

Ta chansen att åstadkomma något nytt och samtidigt bli belönad. Gå med i Villalivets panel i dag!

HUR FUNGERAR DET?

Som registrerad panelmedlem kommer du att erbjudas att svara på enkäter som du får tillgång till online. Undersökningarna kommer att relateras till den specifika mediepanel som du har gått med i och kan innefatta frågor om en särskild artikel eller annons som har publicerats i den specifika kanalen. Att delta i en undersökning är naturligtvis alltid frivilligt och tack vare ditt engagemang kan du få belöningar. Belöningarna erbjuds av Villalivet och kan vara allt från en prenumeration på din favorittidning till presentkort, kuponger och till och med möjligheten att ge bort dina poäng till välgörenhet.

SÅ, HUR ANMÄLER JAG MIG?

Det går snabbt och lätt att bli panelmedlem. Klicka på en av länkarna här. Sedan får du en länk till en enkätundersökning via e-post. Och till sist svarar du på enkäten. Det är allt!

Registreringen tar omkring fem minuter.  Vi kommer att be dig om lite grundläggande bakgrundsinformation som gör att vi kan gruppera dina svar med andra från liknande demografiska grupper. Denna information är naturligtvis konfidentiellt och kommer aldrig att säljas till eller delas med tredje part.

Klicka här för att gå med!

Inga förkunskaper krävs och din e-postadress kommer inte användas till något annat eller lämnas ut till tredje part. Du behöver inte läsa varje nummer av tidningen för att delta i panelen utan alla behövs – även Du som läser tidningen lite mer sällan.

FAQ

Hur vet jag att jag har en undersökning att delta i?

Du kommer att få ett mail med en länk från oss när vi vill att du ska delta i en enkätundersökning. I e-mailet står det hur länge varje enkät är aktiv. Genom att klicka på länken kommer du direkt till enkäten, där du kan svara på frågorna.

Hur lång tid tar det att svara på en enkät?

Enkäternas längd varierar men vanligtvis tar de inte längre än ett par minuter att svara på.

Vad händer om jag inte har tid att svara på undersökningen?

Undersökningen är endast aktiv under en begränsad tid. När tidsfristen har löpt ut stängs enkätundersökningen och du kan inte delta i just den undersökningen.

Kan jag få undersökningarna på ett annat språk?

När du loggar in kan du ändra systemets språk i menyn. Har du ändrat språk en gång så kommer sidan vara på det språket i framtiden. Om du inte rensar cookies förstås.

Hur gör jag om jag inte längre vill vara med i er panel?

Gå till www.ramember.com, logga in och klicka på rubriken “Min profil”. Längst ner på sidan hittar du en knapp: ”Avsluta konto”. Det är också möjligt att avsluta sitt deltagande genom att klicka på ”Gå ur denna panel” i undersökningsmailen.

Jag kommer inte åt enkäten eller länken fungerar inte.

Om länken är trasig kan du kopiera hela länken och klistra in den i din webbläsare eller gå till www.panel.com.com och logga in med dina inloggningsuppgifter.

Jag kan inte avsluta enkät/undersökningen.

Oftast beror detta på att det finns en eller flera frågor du missat att svara på eller att du inte klickat på knappen ”Avsluta” längst ner i enkäten.
Ibland kan det smyga sig in fel i enkäten som gör att undersökningen inte går att svara på. Då är vi väldigt tacksamma om du berättar det för oss.

Är deltagandet anonymt?

Ja. RAM kommer enbart att använda eventuella personuppgifter i samband med RAM-enkäter. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du som panelmedlem är anonym och resultaten från en undersökning kan aldrig spåras tillbaka till dig.

Klicka här för att gå med!

- Annons -