bra ränta

Då vet du att du har en bra ränta – Läs svar och tips...

Hur vet jag om jag har en bra ränta? Ska jag dela upp mitt bolån på olika bindningstider? Frågorna kring bolån är många. Landshypotek Banks bolåneexpert besvarar dem.

Så får du ner dina boendekostnader – Tips från bolåneexperten

Skapa gärna en översiktlig bild av din ekonomi och månadens olika utgifter. Utifrån den kan du ta aktiva beslut och se över alternativ där du kan sänka månadskostnaden

Ska du byta bolånebank? Tänk på detta!

Catharina Åbjörnsson Lindgren som är ansvarig för bolån svarar på frågor gällande byta bolånebank, effektiva räntor och lite annat.
Ränta bolån

Ränta och bolån – Frågor och svar från bolåneexpert

Här får du svar på viktiga frågor angående ränta och bolån från Catharina Åbjörnsson Lindgren som är ansvarig för bolån på Landshypotek Bank.
bolån

Bolån och andra typer av lån – Svar från bolåneexpert

Vi reder ut vad som skiljer bolån från andra typer av lån och förklarar vad listränta och snittränta betyder. Läs mer om bolån här.
easyserv

Villalivet pratar med Per-Ola Persson på Easyserv

Per-Ola Persson på Easyserv Värmesystem för villor känns som en ganska snårig historia för många. Hur kan man bena upp det? I princip finns det två...

Vad pågår här egentligen? Expert svarar på frågor om fukt och mögel

Vad pågår här egentligen? Upp till var var fjärde svensk villavind har problem med fukt och mögelpåväxt. Hur kan det ha blivit så? Vi reder...
laddbox

Ladda bilen hemma med egen laddbox och få en smidigare vardag

Laddtec erbjuder smidiga helhetslösningar för dig som vill kunna ladda din bil säkert och effektivt i anslutning till ditt hem. Läs mer här!
lån fritidshus

Lån till extrahus – Vad ska man tänka på? Svar från bolåneexpert

Här får du svar på frågor angående lån för fritidshus från Catharina Åbjörnsson Lindgren som är ansvarig för bolån på Landshypotek Bank.
Finansiera renovering

Finansiera renovering – Frågor om bolån

Vi går igenom hur du kan finansiera din renovering och Landshypotek Bank besvarar på frågor rörande bolån.
- Annons -