Snabbfixa ditt badrum till ett spa

KATEGORI

Ny fräsch förvaring kan förvandla tre gamla kvadrat badrum till ett spa på en dag!

Snabbfixa

Så här gjorde jag!
Att ge badrummet ett ansiktslyft, spakänsla och plats för familjens alla pryttlar kan vara snabbt gjort. Det behöver inte innebära nya vattenkopplingar, nytt kakel och inställd semester. Här gjorde vi om tre gamla badrumskvadrat med ny fräsch förvaring och kryddade med vardagslyx. Det tog inte mer än en dag från det att vi rev ut de gamla möblerna till sista dofttvålen var på plats. Kalaset slutade på under fem tusen kronor.
Snabbfixa nytt badrum badrumupp210
I ett litet badrum får man vara extra klurig och tänka igenom hur man kan utnyttja varje liten yta på bästa sätt. Det är många bomullstops, parfymflaskor och tandborstar som ska förvaras. Här har vi använt ytan under tvättstället till lådor som rymmer mycket och ger en bra överblick.

 

Snabbfixa nytt badrum tandborste210

Tänk på att ordna även insidan av skåpen. Det blir ultimat lyx när även bomulls­tussarna och bindorna får sin givna plats i en fin liten ask.

 

Snabbfixa nytt badrum skap210
Väggen ovanför toaletten är bra att använda till ännu mer förvaring.
Välj ett skåp som är max 15 cm djupt. Då får du bra överblick över burkar och flaskor – och så krockar du inte med skåpet när du spolar!

 

Snabbfixa nytt badrum krok210

Förutom hand­dukstorken så är krokar bra när du vill få undan saker. Ju fler desto bättre.
Snabbfixa nytt badrum toarullar210
Genom att använda en toalettpappershållare som rymmer 5 rullar så behöver du inte ha extra rullar någon annan stans. Och den här tar ingen plats alls!

 

Snabbfixa nytt badrum korg210

En tvättkorg nära duschen är alltid bra. Denna är gjord av ett material som inte tål väta så bra, därför ställde vi den på ett blompodie med hjul. Då gör det inget om golvet blir blött.
Snabbfixa nytt badrum handfat210
Spa-känsla på minuten!

 

Snabbfixa nytt badrum tvalar210

Här ligger gästtvålarna fint upplagda på ett gammalt kakfat. Tvålarna är minnen från olika hotelvistelser och doftar härligt i badrummet.

 

Snabbfixa nytt badrum fotbad210
Lördag eftermiddag och lyxspa med fotbad, champagne och tillbehör. Några ljus och lite härlig musik i bakgrunden så är eftermiddagen räddad.

 

Snabbfixa nytt badrum nagelmalning210

En egen korg för nagellacken – enkelt att plocka ut till manikyr och pedikyr.
Text: Kicki Rundbäck
Foto: Daniel Mårtensson

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -