fbpx
Hem Sudoku

Sudoku

Sudoku

Här hittar du aktuella sudoku från Villaliv. Du som gillar sudoku kommer även att hitta våra tidigare sudoku samlade här. Lycka till!

Sudoku nr 8, 2018

Klicka på bilden för att få en utskriftsvänlig version!

Sudoku nr 7, 2018

Klicka på bilden för att få en utskriftsvänlig version!

Sudoku nr. 6, 2018

Sudoku i Villaliv nummer 6, 2018 Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta.   Klicka på en av bilderna för att...

Sudoku nr. 5, 2018

  Klicka på bilden för en utskriftsvänlig version!

Sudoku nr. 4, 2018

  Klicka på bilden för en utskriftsvänlig version!

Sudoku nr. 3, 2018

Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta. Klicka på bilden för en utskriftsvänlig version!

Sudoku nr. 2, 2018

Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta.   Lycka till!

Sudoku nr. 1, 2018

Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta. Klicka på bilden för en utskriftsvänlig version! Lycka till!

Sudoku nr. 8, 2017

Sudoku Villaliv nr 8, 2017 Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta.  

Soduku nr. 7, 2017

Sudoku Villaliv nr 7, 2017 Lös ett sudoku genom att placera ut siffrorna 1-9 på spelfältet så att varje siffra bara finns en gång per rad, en gång per kolumn och dessutom bara en gång per större ruta. Klicka på bilden för att få en utskriftsvänlig...
- Annons -

POPULÄRT JUST NU

MISSA INTE

Exklusiv kampanj! Just nu har vi erbjudande på Spabad i vår webbshopSe mer
+ +