- Annons -

Härligaste årstiden är här!

September, en av de vackraste månaderna på hela året. Så färgstark och med en sån friskhet. Jag tycker det är ljuvligt att strosa runt med räfsan och korgen och småstäda i trädgården. Fundera och filosofera, njuta av allt syre och den lite kyliga vinden mot kinden. Och att sen få gå in och spola upp ett varmt bad. Sjunka ner bland bubblor och oljor och kura skymning i mitt nya underbara badrum. När timmen är blå. Barnen ville förstås ha ett massagebadkar, men det får bli nästa steg. Det är lätt att byta från vårt badkar på tassar till ett riktigt spabad. Om du också längtar efter det så måste du kika på reportaget på sid 62. Där finns både tips och inspiration på alltifrån välja spabad-tips till tips på stort och smått som ger spakänsla. I vårt stora höstnummer kan du också lära dig hur du får grönare och skönare värme hemma genom att elda rätt i kaminen. Du får träffa en familj och en expert som ger dig järnkoll på de nya reglerna för rut och rot och du blir proffs på att skapa trivsam belysning hemma. Vi hjälper dig att fixa trevligaste tvättstugan och tar med dig hem till författaren och tapetälskaren Kajsa Ingemarsson. Och mycket mycket mer!

Eva Linetti signatur

Eva Linetti

 

Mögeltest DryboxSpåra mögel snabbt

Nu finns ett 5 minuterstest du kan använda om du misstänker att du fått mögelangrepp hemma.

Drybox heter det och säljs av lokala VVS-firmor.

 

 

 

 

Alla kan bo och leva energismart!

Testa Energimyndighetens verktyg och se vilka förslag på förbättringar du kan göra för att få ett lite mer energismart hem.

Läs mer på våra sidor om Energi & uppvärmning

 

VerandaÅ vilken fin glasveranda!

Äntligen har jag hittat en ”färdig” veranda som passar på mitt 20-talshus. Kanske du med? Mer som en tillbyggnad än som ett uterum. Och isolerar man taket så kan den användas året runt. Annars får den bli en vinterträdgård för citron- och olivträden som jag längtar efter att få odla.

Från Skånska Byggvaror.

- Annons -