Sponsor

Välkommen till vår sponsorsida där vi presenterar våra engagemang och tidigare sponsorskap.

Stolt, engagerad och passionerad partner till Halmstads BK!

1

Äntligen har vi möjligheten att presentera att vi, Villalivet, är ny partner till Halmstads BK. Vi kan även med stolthet meddela att Villalivet kommer att synas på båda HBK's representationslags dräkter.

Utöver dräktreklamen kommer de även att vara en riktigt bra injektion i vårt affärsnätverk Stigs Vänner.

- Tack för mycket bra samtal Fredrik Lindblad och Villalivet. Vi ses fram emot kommande år tillsammans med Er, säger Kristoffer Pressfeldt, säljare i HBK.

- Vi skapar effekt! Vi har en decennie-lång relation med alla villahushåll i Sverige. Villalivet är det enda medie där du når alla Sveriges villaägare i brevlådan enskilt under reklamfria vardagar med PostNord. Ett unikt sätt att få alla villaägares fulla uppmärksamhet och komma nära dem, menar Fredrik Lindblad på Villalivet, och fortsätter.

- Det är med stolthet och glädje för Villalivet att stödja HBK som klubblag men samtidigt kunna bidra till HBKs ungdomsverksamhet för både flickor och pojkar och deras framtida utveckling inom fotbollen. Ungdomarna är vår framtid och med vårt stöd till ungdomsverksamheten kommer klubbens förutsättningar att utveckla detta stärkas för framtiden. Ett engagemang i HBK:s nätverk ser Villalivet som en självklarhet alltifrån det professionella, sociala samt det sportsliga, säger Fredrik Lindblad avslutningsvis.

TIDIGARE ENGAGEMANG

Sponsor av Lejonen Speedway

Lejonen är ett svenskt speedwaylag tillhörande Gislaveds Motorklubb, bildat 13 december 1929. Lejonens första speedwaylag startades 1963 och deltog i Division 3, som man vann 1965. 2007 kvalificerade man sig för deltagande i Elitserien 2008.

Partner till Melodifestivalen

Melodifestivalen är en återkommande svensk musiktävling som anordnas av Sveriges Television vars syfte är att utse Sveriges representant till den europeiska musiktävlingen Eurovision Song Contest.

Sponsor till WestCoast Racing

WestCoast Racing bildades 1994 av Dick Jönsson-Wigroth och är ett av Sveriges mest meriterade racingteam. WestCoast Racing tävlade i Sverige och internationellt.

Sponsor TCR på Viasat Motor

Swedish Touring Car Championship var ett svenskt standardvagnsmästerskap som kördes mellan 1996 och 2010. Säsongen 2011 expanderade mästerskapet då den sammanfogades med Danish Touringcar Championship och namngavs Scandinavian Touring Car Championship.

Sponsor till lokala ungdomsverksamheter

Villalivet bryr sig om barn och deras rätt till att utöva det dem tycker är roligt. Därför engagerar vi oss i smålagsidrotter med knattelag i till exempel fotboll. Oftast har föreningar inte råd att skicka samtliga lag på aktiviteter, turneringar och ibland finns det inte ens budget för att köpa material för de yngre. Vi tycker att det alltid bör finnas gott om material och möjligheter även för barn och därför äv vi stolta sponsorer till flertal föreningar.

Sponsor till Team Rynkeby Halland

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.