Juldekorera trädgården med lysande julpaket

KATEGORI

Juldekorera din trädgård med lysande julpaket

Att juldekorera är aldrig lätt och speciellt inte utomhus. Därför tänkte vi ge lite inspiration och tips på dekorationer du enkelt kan göra själv. När det kommer till juldekorativ utomhusbelysning, låt då stilen på ditt hus och trädgården runt, tillsammans med din fantasi och dina idéer guida dig. Om du tar det och blandar in våra tips, så kan du förvandla din trädgård till en riktig julbomb!

 

Med lite ansträngning så kan du ge din trädgård den där lilla extra julstämningen, som garanterat kommer uppskattas av hela familjen och säkerligen även grannarna.

Med vanliga batteridrivna lampor kan du enkelt tillverka en juldekoration föreställande lysande julklappar. Belysta inifrån, kommer dessa julklappar lysa upp vintern och sprida massvis med julstämning.

Juldekorera
Bildkälla: marthastewart.com

 

 

 

Det här behöver du:

Batteridrivna ljus, se till så att de är säkra för utomhusbruk. Är du osäker, så kan du alltid fråga försäljaren.

Plastlåda, gärna vit eller andra ljusa färger. Skaffa dem i olika storlekar.

Vattentätt tygband – kan variera i färg men ha gärna rött, grönt eller andra julfärger.

En sax

En rulle eltejp

En kniv

Så här gör du:

  1. Använd kniven för att skära ut ett litet hål i plastlådan för att skapa ventilation. Montera sedan det batteridrivna ljuset i hålet.
  2. Klipp ut tillräckligt med vattentätt tygband för att det ska räcka till tre sidor av lådan. Lämna kvar lite extra för att kunna säkra med eltejp inuti lådan. Repetera det igen med ytterligare längder av tygband, så att lådan ser ut som en inslagen julklapp. (Se bilden nedan)
  3. Knyt sedan en rosett och fäst den på lådan med hjälp av tejp eller lim.
  4. Sådär! Nu är den färdig för att sättas ut i trädgården. Placera gärna flera stycken tillsammans i en grupp. Nu kan du, familjen och alla de andra som har turen att beskåda julklappshögen, avnjuta det mysiga ljuset den sprider i mörkret.
Juldekorera
Bildkälla: marthastewart.com

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -