Kitchen Small Talk – Köksplanering online

KATEGORI

Kitchen Small Talk – Planera ditt nya Ballingslövskök med en expert – online!

Ett nytt kök kräver ordentligt med planering, speciellt när du vill ha ett kök av ett mer unikt och exklusivt slag. Ballingslöv har lanserat den digitala tjänsten Kitchen Small Talk som är ett 20-30 minuter långt videomöte online där du kan planera ditt drömkök och få rådgivning samt en första ritning av ditt nya kök – utan att behöva förflytta dig ett enda steg. Detta gör dig förberedd inför ditt nästa möte med din lokala återförsäljare vilket också leder till en snabbare leverans av slutprodukten.

kitchen small talk 1

Kitchen Small Talk – boka videomöte på nätet

Kitchen Small Talk är ett unikt sätt för dig att få den expertis som behövs inför en köksrenovering eller installation av ett kök – när det passar dig. Genom att boka ett gratis videomöte med en köksexpert får du en helhetsbedömning av vilka möjligheter som finns och kan tillsammans med experten skapa en bättre plan för ditt kommande köksprojekt.

En 3D ritning görs under mötet och tjänsten bokas enkelt på Ballingslövs hemsida genom att du väljer en tid i kalendern som passar dig.

Snabb och unik köksplanering för alla

Syftet med Kitchen Small Talk är att göra det enklare för kunden att ha ett första möte med Ballingslöv och möta experthjälp med en helhetsplanering av sitt nya kök – oavsett var i landet de bor eller butikernas öppettider. Sex dagar i veckan är det öppet mellan 10.00-22.00 vilket gör tjänsten tillgänglig för alla. Det går även bli uppringd av Ballingslövs konsulter om du inte hittar en passande tid i tidsbokningen.

Boka ett kostnadsfritt videomöte online och gå närmare in på detaljer för att se vad just ditt kök har för förutsättningar.

kitchen small talk 2

Videomötet är ett första steg i köksprocessen

Det är viktigt att betona att du inte köper köket vid själva videomötet. Mötet är första steget till att förverkliga din köksdröm och med vårt videomöte blir vägen och processen fram till ditt nya kök betydligt kortare och fler får fördelen att använda Ballingslövs experthjälp. Du vinner tid och din återförsäljare får större förståelse för hur du vill ha ditt färdiga kök. Se videomötet som en konsultation online istället för i en butik.

Nästa steg i din köksresa är att gå vidare med din lokala återförsäljare, här väljer du själv om mötet ska ske fysiskt i butik eller online via video.

Saker att tänka på innan videomötet

Innan du bokar ditt videomöte för din rådgivning online är det bra att tänka på vissa saker och inte komma till mötet tomhänt.

  • Sätt en tidsplan och budget.
  • Samla köksinspiration på Ballingslövs hemsida, sociala medier, Pinterest eller i fysiska magasin.
  • Ta noggranna mått på rummet.
  • Se över vatten och avlopp – kan det flyttas?
  • Hur ser planlösningen ut? Var sitter ev fönster och dörrar?
  • Behöver du riva en vägg och i så fall – är det möjligt?
  • Gör gärna skisser att utgå från som du visar på mötet

En bra planering är nyckeln till en snabb och rolig köksrenovering.

kitchen small talk 3

Ta hjälp av Ballingslövs experter i ett videosamtal

Gör rätt från början genom att boka ett helt gratis videosamtal med någon av Ballingslövs köksplanerare online. Mötet förbereder dig inför köksköpet och beställningen hos din återförsäljare. Du får tips på praktiska lösningar, designaspekter, inredningsmöjligheter och rätt väl utifrån din planlösning.

Fyll i frågeformuläret angående videomötet och komplettera gärna svaren med en planritning.

Din köksdröm är inte långt borta!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -