Jobbolaget söker KAM-säljare till Villaliv i Helsingborg och Halmstad

Jobbolaget söker KAM-säljare till Villaliv i Helsingborg och Halmstad

Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning i en utvecklande och spännande miljö? Mediekoncernen Villaliv går bra och bolagets tillväxt fortsätter. För att öka takten ytterligare söker vi nu dig som vill vara en del av bolagets fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden till våra kontor i Helsingborg och i Halmstad.

Som KAM-säljare på Villaliv kommer du att ansvara för utvecklingen av ett antal befintliga nationella kunder, men också ha ett starkt fokus på att ta in nya kunder i Villalivs kundstock. Det innebär att personen vi söker är säljdriven och med ett utpräglat affärsmannaskap.

Villalivs KAM-säljare arbetar lösningsorienterat och vågar vara kreativa tillsammans med kunderna. Att sälja på andra värden än pris ser förlaget som en framgångsfaktor.

Förlagets säljare har även en viktig rådgivande roll åt kunderna för att skapa mätbara resultat, enligt kundernas mål och visioner.

Vi vill att du har förståelse för mediebranschens olika variabler och kunskap om mediebyråer och deras sätt att arbeta. Att vara självgående och skicklig på invändningshantering är viktigt, likaså att du har en genuint säljdrivande profil och att du älskar att göra affärer.

Som KAM-säljare hos Villaliv förväntas du arbeta med kreativa lösningar, uppträda ärligt och se långsiktigt på dina affärer.

Villaliv har kunder över hela Sverige så du får inte vara främmande för att resa i tjänsten.

Frågor gällande tjänsten kontakta Jobbolaget och Claes Andersson på 0735-181520

Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Villaliv är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 179 900 ex enligt RS).

Koncernen Villaliv bedriver tidningsproduktion såväl i pappersform som via Internet.

Omsättningen är ca 100 miljoner kronor.

Tanken med Villaliv är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare. Här får man träffa både kändisar och okändisar, hemma där de trivs bäst. Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år.

Sök tjänsten i Helsingborg här;

https://youcru.it/cxta1v

Sök tjänsten i Halmstad här;

https://youcru.it/QBhBPb

 

Claes Andersson
Jobbolaget
Storgatan 36
30243 Halmstad
0735-181520
www.jobbolaget.se