Är det Torkväder? Häng tvätten på en snygg torkvinda som håller

Är det Torkväder? Häng tvätten på en snygg torkvinda som håller

Vill du också känna doften och fräschören av lakan som torkat utomhus en vacker sommardag i en fläktande västvind?

Idag är det inte lika vanligt med lufttorkad tvätt som det var för de som var barn på 1900-talet. Torktumlare, torkskåp och ett allt högre livstempo gör att många människor väljer bort att hänga tvätten ute nuförtiden.

Att använda torktumlare är inte bara förkastligt ur ett miljöperspektiv, det kostar pengar också. Enligt Spartips1 kan en familj som använder torktumlare 4 ggr i veckan spara ca 2000 kr/år och då är inte den kortare livslängd på kläderna som luddet i torktumlaren påminner om medräknat.

”Slacka, smutsiga linor och skraltiga torkställningar som rostar ser ju så fula ut där de tar upp halva trädgården är en föreställning många har”

En allt mer populär lösning som är en prydnad för trädgården, både med tvätt och i viloläge är torkvindor från det schweiziska företaget Stewi.

I serien Lady fäller man enkelt ihop vindan till en stilren cylinder (flera färger finns) när den inte används. Det hopfällda läget skyddar tvättlinorna från smuts och pollen och man slipper torka av tvättlinorna och undviker smutsränder på tvätten.

När det är dags att hänga tvätten fälls torkvindan ut med ett enkelt handgrepp och linorna blir spända och enkla att hänga tvätten på.

Den rejäla schweiziska kvalitén borgar för livslång användning och jämför man livskostnaden mot torktumlande så handlar det om besparingar runt 100 000 tals kronor.

Torkväder.se saluför Stewi´s produkter i Sverige, välkommen att besöka websidan och beställ den modell som passar dig innan nästa dag med torkväder.

Psst. En del dagar då torkvädret kan diskuteras är det bättre att hänga tvätten inne. Torkväder.se har smarta, snygga Stewi-lösningar för det också.

Visste du att Stewi AG bildades redan 1947 av Herr STEiner i WInterthur. I Schweiz är ”en Stewi” synonymt med ”en torkvinda”.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -