- Annons -

Nu har du chans att vinna ett set av Schesir’s nya ekologiska produktsortiment

Den ekologiska mat-trenden når nu också djurmat när det italienska djurmatsföretaget Schesir lanserar ett helt ekologiskt sortiment av hund- och kattmat. Det nya sortimentet Schesir Bio kommer som både våtfoder och torrfoder. Från och med mitten av mars finns de ekologiska produkterna hos alla Arken Zoo och DjurMagazinet runt om i landet. Tillsammans med den nya produktlinjen expanderar Schesir samtidigt sitt sortiment i Sverige till att också inkludera hundfoder.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår på Villalivet’s Instagram (klicka här) och på Villalivet’s Facebooksida (klicka här). För att tävla så måste deltagare gilla tävlingsbilden, följa oss på sociala medier samt lägga upp en bild på sin hund / tagga en hundälskare.

Priser

1:a pris

Ett hundmats-kit innehållande

3 X 85g blötfoder
1 X 400g blötfoder
2.5 kg torrfoder.

Vinnare

Vinnaren presenteras här – den 18:e april 2019 klockan 14:00

 

Schesir

Om Schesir

Ett ökat intresse för hållbar utveckling och miljöfrågor återspeglas även för våra fyrbenta familjemedlemmar, där våra husdjurs hälsa och välbefinnande får en allt större betydelse. Under mars 2019 introducerar Schesir den ekologiska serien Schesir Bio på den svenska marknaden. Produktsortimentet av hög kvalitet finns tillgängligt som torrfoder och våtfoder för både hundar och katter. Schesir Bio har fått EU:s certifiering för ekologiskt jordbruk, vilket betyder att produktens ingredienser har producerats i linje med EU:s lagstiftning.

Till exempel kommer kycklingen som används i fodret från frigående inomhushöns uppvuxna på ekologiskt foder. De spannmål som används i produkterna kommer från grödor producerade med naturliga metoder där plantorna endast behandlats med organiska gödningsmedel. Produkterna innehåller även torkade äpplen, tranbär, papaya och ananas – även dessa ekologiskt producerade. Ingredienserna är dessutom spårbara ned till varje producerat parti.

Tidigare har bara Schesirs originalsortiment av kattmat varit tillgängligt i Sverige, nu introduceras för första gången också hundmat på den svenska marknaden.

Schesir Bio är även godkända av CCPB, vilket är ett oberoende BIO-certifieringsorgan som godkänts av MIPAAFT (Ministero Italiano delle Politiche Agriciole Forestali, Alimentari e del Turismo).

- Annons -