- Annons -

Hur ser din perfekta kaffestund ut?

“Det är tidig, kall midvintermorgon, det är alldeles tyst. Den rosa vintersolen bryter fram i horisonten och lyser upp det snötäckta fjället, min espresso med crema är klar att avnjutas.”

Är den bästa koppen kaffe också den första du tar för dagen, eller är det första koppen kaffe ute i solskenet? Oavsett hur din perfekta kopp kaffe ser ut, vill Melitta vara en del av den. Därför kan du nu vara med och tävla om produkter från Melitta!

Villalivet tillsammans med Melitta tävlar ut följande priser:

*AVSLUTAD*

1:a Pris
Espressomaskinen Barista TS Smart® samt årsförbrukning av Bella Crema® Intenso (värde 11.992:-)
Vinnare: Filip Svensson, Lund
2:a Pris
Espressomaskinen Passione OT® (värde 7490:-)
Vinnare: Yvonne Magnusson. Limhamn
3:e Pris
Kaffebryggaren Aroma Elegance® Deluxe (värde 1590:-)
Vinnare: Stefan Skog, Mora
4:e – 5:e Pris
Kaffebryggaren Look® Perfection (värde 795:-)
Vinnare 1: Ann-christine Von Scheffel, Henån
Vinnare 2: Olov Enberg, Piteå
6:e – 10:e Pris
Kaffebryggaren EasyTop® (värde 399:-)
Vinnare 1: Håkan Arkeby, Skutskär
Vinnare 2: Camilla Sternehed, Nossebro
Vinnare 3: Madeleine Westesson, Älmhult
Vinnare 4: Carin Hedman, Malå
Vinnare 5: Kalle Petterson, Mariestad

Design och funktion är något som har kommit att bli Melittas signum, och man har sedan företagets startades fokuserat på att leverera kvalitet i varje bryggd kopp kaffe. Allt för att den rykande koppen kaffe ska bli perfekt för dig. Detta har lett till att man idag har ett brett sortiment av såväl maskiner som filterbryggare, alla med en säregen funktion.

Det är inte kanske inte något som många tänker på, men ditt kaffefilters kvalitet är precis lika viktigt som din filterbryggares kvalitet. Med filtret Melitta Gourmet® 1×4 och AromaPor®PLUS tas de fina kaffeoljorna fram. Dessa oljor innehåller över 800 kaffearomer och de patenterade aromzonerna i filtret säkerställer att då perfekt framhävda aromer, och ditt kaffe blir så välsmakande som det kan vara!

Tävlingen avslutas måndagen den 16:e december kl 23.59
Vinnarna kommer att presenteras tisdagen den 16:e december kl. 09.00

Villalivet kommer baserat på ovan angivna svar utse 10 olika vinnare och sedan förmedla deras uppgifter vidare till Melitta – för att skicka ut vinster samt erbjudande.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD – TÄVLINGSFORMULÄRET ÄR BORTTAGET.

 

Barista TS Smart®

Det mest utsökta kaffet? Det gör du med din smartphone!

Melitta® Barista TS Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra 21 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet eller din egna personliga skapelse. En särskild höjdpunkt: Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många andra funktioner på ett jätteenkelt sätt.

Caffeo® Passione® OT

Kaffenjutning med endast en knapptryckning

Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo och många fler – nu kan du njuta av kaffespecialiteter, skummad mjölk och varmt vatten med endast en knapptryckning. Välj enkelt mellan 10 förinställda kaffespecialiteter och njut av utsökt kaffe och fyllig smak. Med sin eleganta och kompakta design visar Melitta® Caffeo® Passione® OT även på god smak och den får plats i varje kök. Caffeo® Passione® OT imponerar med intuitiv användarvänlighet. Den är även hygienisk och enkel att rengöra.
 
 

AromaElegance® DeLuxe

En ny nivå på smakupplevelsen

Melitta® AromaElegance® DeLuxe med sina innovativa funktioner och användarvänlighet ger dig bryggkaffenjutning av högsta kvalitet. Tack vare den praktiska timerfunktionen kan du vakna till doften av nybryggt kaffe. Aroma Premium-tekniken ger dig utmärkt bryggkaffe tack vare att den särskilda uppvärmningstekniken.
 
 
 

LOOK® Perfection

We’ve got the Look!

En liten förändring kan väl aldrig vara fel? Look® Perfection har inte bara fått en ny modern design med detaljer i rostfritt stål. Annat som imponerar är de många praktiska funktionerna – som avkalkningsprogrammet och AromaSelector®. Kronan på verket är den avtagbara vattenbehållaren.

EasyTop®

Njutbart kaffe riktigt enkelt!

Är allting enkelt?
Lita på det!
Melitta® EasyTop® har en modern design med delar av rostfritt stål och är lätt att använda.
Den transparenta vattenbehållaren är lätt att avläsa från framsidan och det avtagbara svängbara filtret med droppstopp förhindrar irriterande kaffedroppar på den heta plattan.
Tävlingsregler.
Juryn består av Villalivs tidningsråd och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med GDPR. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

- Annons -