- Annons -

Ett villakvarter består av flera individer som alla har olika egenskaper. Vi på Villaliv är nyfikna över att se vilken granntyp som gömmer sig i dig? Nedan ser du en förklaring till de olika granntyperna som kan finnas.

Vi har dragit de olika typerna till sin spets för att det ska vara lättare för dig att kunna rösta vilken granntyp du är. Så ta dem med en nypa salt och med glimten i ögat!

Skrotgrannen

Detta är personen som tycker om att samla på gamla saker och gärna har dem liggandes spritt över trädgården. Det kan vara allt från kylskåp till en fälg till en gammal bil. Istället för att åka till soptippen och slänga sakerna blir de en sorts konst som pryder den egna trädgården.

Partygrannen

Detta är granntypen som inte nödvändigtvis behöver ha fest ofta, utan kan vara allmänt högljudd till sent in på nätterna. Det behöver inte nödvändigtvis vara grannen själv som för väsen, utan kan vara eventuella gäster som kan vara de som för väsen.

Djurgrannen

Djurgrannen är den som älskar djur i olika former och låter dem springa fritt i trädgården.

Ogräsgrannen

Granntypen Ogräsgranne är personen som inte har tid eller tycker det är roligt att fixa i trädgården, vilket gör att rabatter och buskar är lite mer vildvuxna än övriga grannskapets. Ogräsgrannen tar sig tiden att rensa bort det mest akuta som men tycker inte det är så farligt om det sticker upp lite ogräs här och var eller om gräsmattan är för lång med maskrosor.

Parkerafelgrannen

Den här granntypen äger mer än ett fordon, som inte får plats på den egna uppfarten eller i garaget och måste därför parkera på gatan. Parkerafelgrannen kan exempelvis täcka brevlådan så inte brevbäraren kommer fram, eller stå för långt ut i gatan så annan trafik måste köra om i det andra körfältet.

Trädgårdsgrannen

Detta är den raka motsatsen till ogräsgrannen. Trädgårdsgrannen har inte ett enda ogräs som sticker upp, en vältrimmad gräsmatta med kantskuren matta vid varje rabatt. I garaget finns alla tänkbara verktyg för att hålla trädgården i det önskade skicket

Vilken granntyp är du?

[poll id=”3″]

Alla svar är helt anonyma!

- Annons -