- Annons -

Eva LinettiGott nytt Villaliv-år!

Det har just slutat snöa. Allt är vitt och tyst. Drivor av snö hasar ner för mina takfönster. Det är ljust, det töar och det känns ljuvligt. Det blir liksom ingen vår om jag inte fått någon riktig vinter, i alla fall några dagar. Så nu är jag helt redo för våren. Lusten faller på och jag gillar att hitta på nya idéer och fundera på hur jag ska förverkliga dem. Jag vill så frön i köksfönstret, planera trädgården på baksidan och pimpa vårt nya badrum. Är du också sugen på något nytt projekt, stort eller litet? Häng med mig och läs Elin Deboras trevliga tips i trädgårdskalendern, ta en titt på jättefin badrumsinredning, träffa Tina Nordström och laga hennes varma vintersoppa. Har du några måsten som väntar i år? Kanske eftersatt några fönster eller tänker att till nästa höst måste ni ha skaffat nytt värmesystem? Framförhållning är toppen. Så luta dig tillbaka en liten stund, och låt oss ge dig tips och inspiration att göra 2016 till ett ännu skönare år hemma.

Signatur Eva

Eva Linetti

 

 

Tigerporten  barbro  Tillbaka till livet storm över högländerna Murder bag

Nytt för i år!

Njut av fiktion, fakta och finfina erbjudanden i vår nya boklubb.

 

Ledaren nr 1 KonstfolketNy kul pod om konst

Konstfolket heter Sveriges första podcast om konst, design och antikviteter. Här utlovas uppriktiga diskussioner och djup­lodande kunskaper. Vem är Nordens hetaste konstnär? Och kommer svensk design någonsin kunna bli lika stort som under 1900-talet? Det är några av ämnena. Bakom ligger auktionssajten Barnebys och Bukowskis.

 

 

 

 

 

Ledaren nr 1 2016 HanddukarNu vet jag hur jag ska få mjuka, fluffiga handdukar!

Tvätta dem för sig i 40° och fyll inte maskinen helt. Ta hälften så mycket tvättmedel och inget sköljmedel. Lägg tennisbollar i tumlaren.

 

 

Ledaren nr 1 2016 Butterfly lampaI väntan på våren!

Finaste lampan just nu heter Butterfly. Finns både som pendel och bordslampa. Från Markslöjd.

 

 

 

Ledaren nr 1 2016 citatRockig väggbonad!

En fin kombo av folklore och rock’n roll är de här broderade citaten. Finns färdiga och som sykit. Välj din favvo. Från The Folklore Company.

 

 

- Annons -