- Annons -

TCR stjärnan Tiago Monteiro och WestCoast Racing säkrade en fantastisk seger i Macau Guia Race 2.0T finalen, nio tiondelar före närmaste rivalen Jean Karl Vernay.

Tiago Monteiro, gästförare för WestCoast Racing för det här säsongens avslutande race, körde ett felfritt lopp. Han gjorde en stor insats genom att ta sig från tredje plats till att knipa segern.

“Det var inte en massa varv, men de som vi hade var mycket spännande och det var en tuff tävling i Macau” “Från tredje position visste jag att jag var tvungen att attackera och prova något och att starten var nyckeln – Jag fokuserade på det – och jag placerade mig i täten. Det var en taktisk och en bra vinst.” – säger vinnaren Monteiro.

WestCoast Racing hade tre av deras Honda Civic TCR i action och efter att ha toppat träningen inför tävlingen, var det Tiago Monteiro som presterade bäst i de korta och frenetiska kvalloppen genom att sätta den tredje snabbaste tiden och lagkamraten Gianni Morbidelli den sjätte. Portugisen körde sedan fenomenalt i sluttävlingen och kunde kröna sig och WestCoast Racing till mästare i Macau.

Vi på Förlaget Villaliv vill så klart gratulera Monteiro och WestCoast Racing till segern i TCR Macau.

tcr
Villalivet.se sponsrade bilen som körs av vinnaren T.Monteiro

 
Villalivet.se sponsrar TCR på Viasat Motor

- Annons -