fbpx

Våra läsarerbjudande

Nu kan du köpa kvalitetsmöbler designade i Sverige för halva priset, eller så långt lagret räcker. Kanske en vacker matgrupp i massivt trä med stoppade stolar att sitta länge vid, ett sideboard att duka upp bordet på eller ett nytt soffbord att samlas kring. Vill du möblera om inför exempelvis julen eller göra plats för fler gäster – beställ senast 7 december! I varje utgivning kommer vi att erbjuda er läsare unika erbjudande!

Snabba leveranser

Vi erbjuder snabba leveranser, 5-7 arbetsdagar. Samtliga leveranser skickas hem och fraktpriserna är postnummer och viktbaserade enligt avtal från PostNord.

Hög kvalité

Möblerna riktar sig till dig som är intresserad av inredning och design och som bryr sig om hur möbler produceras. Möbler som du kommer att använda och älska under många år framöver. Vi har ett stort och härligt utbud av möbler.

Trygg betalning

Vi erbjuder alltid säkra betalningsmetoder, du kan säkert direktbetala med kort, dela upp betalningen eller ta det på faktura efter att du har fått dina varor. Du checkar alltid ut med mobilt BankID för extra säkerhet & trygghet.

Hjälp med köp?

Behöver du hjälp att beställa en produkt? Du kan alltid ringa vår kundservice, vi hjälper dig med att genomföra ett köp! Ring in din order på vår ordertelefon. Frakt tillkommer.

Frågor och svar

Här kommer vi att publicera vanligt förekommande frågor och dess svar. Hittar du inte svar på din fråga här, vänligen maila till oss på erbjudande@villalivet.se med din fråga – vi svarar så fort som möjligt.

Mer om produkterna

Önskar du veta mer om produkterna? I så fall kan du skicka dina frågor rörande produkterna till erbjudande@villalivet.se – vi besvarar alla mail så fort vi kan, i turordning.

NYHET! Just nu har vi exklusiva sommarerbjudande i vår webbshop Se mer
+ +