- Annons -

Energi & Värme

Inredning

Ekonomi

Pool & Spa

Trädgård

Bygg & renovering

Badrum

Kök

Recept & Mat

Djur

Motorlivet

Kändis

Här har vi samlat all läsning med tips och inspiration, både från tidningen Villaliv och det som bara finns på vår hemsida.

Gå in i den kategori som intresserar dig just nu läs och inspireras och du har många timmars skön läsning framför dig!

Läs allt om Värme & Energi för din villa

I denna kategori kan du läsa om allt det som har med uppvärmningen av din villa att göra. Vi listar olika uppvärmningssätt och ger tips på hur du avgör vilket som passar bäst för dig.

Läs och inspireras

Läs allt om Trädgård och utemiljö

Läs och inspireras av all läsning som rör din utemiljö. I Trädgårdskalendern får du tips som täcker hela året så du alltid vet vad du ska fokusera på vid varje årstid och få massor av inspiration.

Pooltips och Spatips för villaägare

Drömmer du om en egen pool eller spabad och vill veta hur andra tänkt och gjort och få expertråd? Eller har du redan skaffat pool men vill veta hur du kan göra förbättringar i din poolmiljö? Läs här!

recept & mat

Recept & Mat

Gillar du att laga mat med har svårt att komma på vad du ska laga? Här har vi samlat recept för alla tillfällen, från de goda bakverken till vardagsmaten eller finbjudningen. Laga och njut!

Inredningstips

Älskar du inredning och vill du få tips och inspireras av hur andra valt att inreda sin villa i alla möjliga olika stilar och vad som gäller inom heminredning just nu är det här du ska läsa.

Villaekonomi

Experter inom olika branscher ger dig tips och råd om hur du kan spara pengar på din villa och hur du förhandlar fram den bästa och billigaste hemförsäkringen och hittar rätt elavtal för din villa.

Tips för dig som Bygger/Renoverar

Här får du alla artiklar som kan ge dig inspiration när det kommer till både nybyggnation och renovering. Det kan vara allt från tips till hur du belyser ditt hus till hur du bygger en bastu eller sätter i nya eller kittar om gamla fönster.

svenska kändisar

Hemma hos våra svenska kändisar

Välkommen hem till aktuella svenska kändisar. I varje tidning hälsar vi på hos kända svenskar och här får du hela artiklarna och ofta extramateiral med mer bilder och filmer där de berättar om dina hem.

Mer läsning för dig som bor i villa

Här samlar vi artiklar med små tips och tricks som du kan ha nytta av i ditt hem. Det kan handla om allt från grillning till städtips, om våra husdjur eller artiklar knutna till en högtid eller en speciell dag så som jul, varför vi firar lucia etc.

Inspiration Bad & Tvätt

Du får råd om hur du bäst inreder en tvättstuga eller hur du kan renovera din tvättstuga på bästa sätt medallt från bra fuktspärrar till snyggaste blandaren och härligaste bastun.

Köksinspiration

Vill du få inspiration, veta det nyaste inom köksbranschen och hur andra har valt att inreda sitt kök? Då ska du läsa och fördjupa dig i denna kategori av läsning och frossa i allt som berör husets hjärta.

Varje vecka lottar vi ut 2st presentkort á 10.000kr på Mio! För att delta SMS:a SMH till 72100 (15kr).