- Annons -

Här går vi igenom den trendigaste och, enligt oss, snyggaste badrumsinredningen som tre av våra nordiska giganter erbjuder. Här speglas allt från simplicitet till exklusiv design, allt för att du ska kunna hitta inspiration till ditt badrum.

Kvik, Ikea och Hafa, tre giganter inom nordisk design för möbler som de flesta nog har hört talas om. Men hur noga har du kollat in deras sortiment? Här går vi igenom våra favoriter till badrummet.

Badrumsinredning från Kvik

Kvik är en av giganterna på marknaden vad gäller badrumsmöbler och inredning till badrum. De erbjuder noggrant utvald sortering av dansk design till pressade priser, bestående av paket med handfat och underskåp som är tillverkade i slitstarkt material och är designade för enkel rengöring. Kviks inredning för badrum utlovas att de ska hålla i många år och de flesta möbler går att beställa i olika bredd för att möblerna ska kunna anpassas efter ditt badrum och dina behov. Här är delar av deras sortiment som tilltalar oss på Villaliv extra mycket.

badrumsinredning
Bildkälla: kvik.se

Milk badrumsmöbel är perfekt för den trångbodde

Milk är en vit badrumsmöbel med handfat som har en kompakt design som finns i ett mått. Något som passar den med mindre plats i badrummet, eller den som vill spara på ytan. Skåpet snyggt och enkelt och är rymligt trots dess mindre utformning och har en smart push-open funktion samt öppna hyllplan på sidan.

 

 

 

Modu badrumsmöbel osar minimalism

Modu är ett kommod med handfat som i en design uttrycker minimalism och harmoni. Denna vita möbel passar dig som vill ha den enkelt och lyxigt i badrummet. Med funktionen ”touch and slide” kan du öppna och stänga lådorna i möbeln med endast en lätt push.

Mano Cima med kontrasterande vackra svarta lister

Mano Cima hör till en av de mer exklusiva designerna. Denna moderna badrumsmöbel med tillhörande safirhandfat skapar en iögonfallande kontrast med skåpets svarta lister. Materialet och detaljerna har det tänkts extra på i denna design.

Vista badrumsskåp har en tidlös design

Bildkälla: kvick.se

Om du vill ha en tidlös, men ändå modern, möbel till ditt badrum så är denna något för dig. Detta vita badrumsskåp med ramar och metallhandtag ger ett klassiskt nordiskt utseende. Handfatet är svart mattpolerat och är tillverkat av en kombination av naturliga mineraler och konstmaterial.

 

 

 

Badrumsinredning från Ikea

Ikea ligger fortfarande i toppen när det gäller badrum och badrumsmöbler i överkomlig prisklass. Här lyfter vi fram våra favoriter som erbjuder både smart förvaring och simpel men snygg design.

Lillången är den praktiska badrumsserien

Om du är en av dem som tycker att det praktiska i badrummet är superviktigt så kan Lillången passa dig. Men en enkel design och stora förvaringsmöjligheter är serien perfekt för den som vill stuva in mycket på ett yteffektivt sätt i sitt badrum. Lillångens möbler finns både i vitt och i mörk träfärg, eller i kombination.

God morgon erbjuder stilskiftande förvaring

Godmorgon är en serie som skapats med skiftande design, detta för att du ska kunna skapa dina drömmars badrum. Förvaringslösningarna passar badrum i alla storlekar och finns i massor av utföranden. Den moderna människan speglas i serien Godmorgon, och möblerna passar likväl i ett vitt badrum som i ett spännande färgglatt sådant.

Badrumsinredning från Hafa

Hafa badrumsmöbler tog sin start när möbelsnickaren Lars Andersson från Halmstad tog tag i sin dröm att skapa möbler med form och funktion i ett. Idag är företaget ett av de största på marknaden som levererar nordiskt designade badrum.

Edge har modern design och exklusiv approach

Serien Egde är en blandning av kvalitet, funktion och exklusivitet, som med sina fina linjer och härliga material som bland annat porslin, glaserat stål och lackade detaljer ger ditt badrum nytt liv. Inspireras av dess asymmetriska former och plocka ihop dina favoriter till badrummet.

Hafa Original har en hantverksmässig feeling

badrumsinredning
Bildkälla: hafa.se

Det är viktigt att inte glömma bort originalkollektioner. Det har vi inte gjort här. Serien Original bygger i sitt formspråk på Hafas första handgjorda möbelserie i trä. Designen är något moderniserad med lameller i trä som lådfronter och luckor. Kan beställas i ekfaner, vitmålad faner och svartmålad faner.

- Annons -