- Annons -

Bygg ditt drömhus

Längtar du efter ett eget hus? Förverkliga drömmen tillsammans med VårgårdaHus.

Vårgårdahus

– När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi talar om ert kommande liv. Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver, säger Ulrica Bodin som är marknadsansvarig på VårgårdaHus.

Hos VårgårdaHus finns 47 inspirerande husmodeller som alla kan anpassas efter dina önskemål.

Vårgårdahus

– Våra kunniga säljare och övriga medarbetare arbetar tillsammans med dig för att göra verklighet av dina drömmar och idéer. Stående eller liggande panel eller varför inte putsad fasad? Kanske ett burspråk eller en extra takkupa? Valen, såväl de exteriöra som de interiöra, är många! För oss handlar det om att alla ska kunna få just sitt drömhus, utan att tumma på kvalitén eller att det behöver bli en stor merkostnad. När du sedan har gjort ditt val, byggs huset av erfarna och noggranna snickare i vår egen fabrik.

En dröm för miljön

Med smarta energieffektiva lösningar blir ditt drömhus även en önskedröm för miljön.

Vårgårdahus

– Våra hus har exempelvis treskiktsvägg för bättre isolering, treglasfönster med lågt U-värde samt välisolerad grund. Det gynnar miljön och sänker dina driftskostnader. De som har byggt hus med oss brukar säga att de får mycket hus för pengarna.

Läs mer på vargardahus.se

- Annons -