- Annons -

VAD ÄR EN FÖRBRÄNNINGSTOALETT?

Till en förbränningstoalett behövs inget vatten. Avfallet förbränns i hög temperatur och kvar blir en minimal mängd aska, som efter att fyra personer använt toaletten en vecka ryms i en tekopp. Avfallet förbränns i en sluten och säker förbränningskammare och gaserna från förbränningsprocessen leds ut genom ett separat rör/skorsten.

Förbränningstoaletten är en totallösning, vilket innebär att allt avfall blir omhändertaget. Det behövs ingen ytterligare bearbetning eller besvärliga tömningar, vilket andra toalettsystem kräver. Lösningen är luktfri och hygienisk. Den bakteriefria askan är fri från smittämnen och kan tömmas i hushållssoporna.

Cinderella har funnits i över 20 år och vunnit bäst i test i flera omgångar pga sin kvalitet och bra prestanda samt medverkat i flera program så som Äntligen hemma, Bygglov, Arga snickaren och nu senast Sofias änglar: https://www.cinderellaeco.com/se-se/articles/540/cinderella-+-sofias-%C3%A4nglar-=-sant-

Det finns ca 30.000 st installerade Cinderellatoaletter bara i Sverige, välkommen att bli en nöjd Cinderellaägare du med!

https://www.cinderellaeco.com/se-se

- Annons -