Problem med objudna gäster i trädgården?

Problem med objudna gäster i trädgården?

Störs nattsömnen av kuttrande duvor som satt bo i trädgården eller festar skatorna loss på årets tilltänkta skörd?

Fåglar kan ställa till det en hel del för villaägaren och det bästa är att vara förutseende och agera innan de sätter bo.

Tänk på att under häckningssäsongen (1 april – 31 juli) är alla fåglar i landet fredade och du får inte röra bon eller flytta ägg.

birdcontrol 1

”Vi hade problem med att skatorna åt upp våra vinbär. Sedan vi skaffade en Fågelskrämma Drake Blackbird så har bären fått vara i fred. Full pott!”  – Sara

Även om dina objudna gäster redan flyttat in finns det möjlighet att störa dem för att få ha trädgårdslandet och fruktträden i fred.

Läs också: Så rengör du din textilsoffa rätt

Det finns lite olika varianter av fågelskrämmor – allt ifrån ultraljud till den mindre vetenskapliga metoden att hänga cd-skivor i träden.

Sistnämnda alternativet är dock rätt tidskrävande och mindre estetiskt tilltalande.

birdcontrol 2

“Jag är så nöjd med min fågelskrämma. Jag odlar mycket bär och har haft problem med att fåglar äter upp min skörd. Sen jag skaffade min fågelskrämma drake Blackbird så har jag inte behövt använda mig av nät över mina buskar. Fåglarna vågar helt enkelt inte flyga fram till bären när fågelskrämman flyger. Tack birdcontrol.se, jag är supernöjd! – Mats i Alfta

Företaget Birdcontrol.se saluför Fågelskrämma Drake, en effektiv fågelskrämma som fungerar lika bra oavsett om den installeras före eller efter att fåglarna satt bo.

Fågelskrämma Drake finns i olika varianter och du väljer den som är lämplig för området du bor i och väderförhållandena.

Blåser det mycket och ofta, så tänk på att det är viktigt att du förankrar fågelskrämman väl.

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -