- Annons -

Säkerhet

Har du planer på att skaffa en ny garageport? Det finns många olika saker att tänka på när man köper ny garageport. I den här guiden kommer vi att vägleda dig i frågan om säkerhet. Säkerhet är en stor fråga när det kommer till garage, eftersom du sannolikt kommer förvara dyra föremål här, och det i vissa fall kan vara en väg in i ditt hem.

Säker och pålitlig

En motordriven garageport är både säker och pålitlig. En port med motor är alltid låst när den är stängd, vilket gör att du inte behöver fundera på om du låste porten eller inte. En manuell port däremot, kan vara stängd med olåst. Tänk även på att välja en garageport med klämskydd mellan sektionerna och vid sidokarmen för att undvika att fingrar kommer i kläm.

LÄS OCKSÅ: SMARTA TILLVAL TILL DIN GARAGEPORT

Sensor

Ibland kan det vara svårt att alltid ha garageporten under uppsyn. För att undvika olyckor är det klokt att köpa sensorer till din port. Med sensorer stannar garageporten upp direkt när den stöter på ett hinder och förhindrar att någon eller något blir klämt under porten.

Appstyrning

Appstyrning är ett smidigt sätt att styra din garageport på. Denna innovativa teknologi som några av de största garageportsleverantörerna erbjuder gör det möjligt att öppna och stänga din port direkt i mobilen. Genom att styra garageporten med en app slipper du allt bekymmer som nycklar och handsändare kan tillföra. Det finns ingen risk att nycklarna försvinner och du blir utelåst, eller att någon som kommit över en handsändare kan ta sig in utan din vetskap. Ska du åka bort några dagar eller under en längre tid slipper du dessutom lämna över nycklar till husvakten.

En sensor ökar säkerheten kring din garageport. Den känner av plötsliga hinder och stannar direkt för att minimera att någon eller något hamnar i kläm.

 

Styr garageporten via en app i din smartphone eller surfplatta och slipp borttappade handsändare.

- Annons -